Loading . . .

Fumezi?

 

Sunt adepta tigarilor atat timp cat ele sunt cea mai usoara metoda de agatat. Sunt adepta stilului feminin atunci cand e vorba de fumat : bricheta sexy, tabachera, sipca. Sunt adepta seductiei, chiar daca realizez ca respiratia tutunului combinat poate cu alcool nu este deloc un afrodisiac.

Tigara de foi ma face sa ma simt mai mult decat speciala atunci cand o folosesc prin cafenele. Totul primeste un aer atat de burghez si de erotic incat trag cu putere si pasiune din tigara. Iti umpli plamanii de fum si apoi il scoti facand in fata ta un nor de ceata care miroase mai bine decat

Te pui langa mine si ma privesti. Imi observi chibritele si iti dai seama ca nu le tin pe masa degeaba. Te uiti debusolat dupa tigari dar nu observi.

– Fumezi ?

– Poate

– Pot sa iti ofer o tigara?

– Astept.

Atunci imi pui pe masa un pachet de tutun, foite de tigara, filtre si ma privesti. Incepi sa-mi povestesti lucruri care nu ma intereseaza si nu prea sunt atenta. Privesc cum printr-un refelx rulezi o tigara cu tutun pur. Te privesc flamanda de o tigara si impresionata ca-mi oferi ceva nou. Nu ascult deloc ceea ce-mi aberezi acolo. Rulezi tigara, si apoi o faci sa stea. O lingi.

Imi musc buzele si ma gandesc la ce mai stii sa folosesti limba aia. Ma gandesc daca acorzi la fel de multa atente atunci cand iti plimbi limba in locuri la fel de secetoase ca tigara aia dar in scopul de a ma face pe mine sa fiu auzita de toti vecinii. Trebuie sa recunosc ca mi-ai captat toata atentia cand am vazut cu cata pofta lingi tigara aia. Ala a fost momentul in care mi-am dorit ca in loc la tigara aia sa fiu eu. Sa iti plimbi limba la fel de nesatula peste tot corpul meu. Sa incepi cu gatul, sa continui cu sanii, abdomenul si cleo. Sa nu scapi nicio particica din mine.

Acum ca mi-ai captat atentia, hai sa discutam despre tigarile de foi, sipca si tabachera, pana la finalul discutiei vreau sa dezbatem despre cat de daunator e tutunul la tigara de dupa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La multi ani 2015
Next post Dileme existentiale

Arhiva

Categories