Loading . . .

Destramarea miturilor

Astazi m-am tot gandit, am incercat sa-mi amintesc ce vroiam sa scriu. Am reusit dupa cateva socializari sa imi amintesc. Vroiam sa destram o multime de mituri. E drept, nu am sa destram toate miturile in acest post, nu sunt sigura ca am sa incerc neaparat lucrul acesta, dar probabil va fi o serie de articole cat-de-cat interesante.

M-am saturat pana peste cap sa mi se spuna ca o relatie cu o femeie este superba. M-am saturat sa mi se spuna ca o femeie o sa ma inteleaga cel mai bine.

FUCK YOU!

Dupa o relatie cu domnisoara mea, anunt cu parere de rau ca cel putin o perioada nu mai vreau femei nici macar “just for sex”. Noi femeile suntem IRATIONALE, nu ascultam atunci cand ni se explica ceva, suntem PARANOICE.

Fetelor, momentul ala cand iubi are capul in jos, tu urlii isterica foarte convinsa ca ai dreptate, iar el spune “da draga, ai dreptate” ei bine, tin sa te anunt ca NU AI DREPTATE!

O relatie cu o femeie inseamna o relatie cu cineva, care te iubeste cu tot sufletul si pune la indoiala in fiecare secunda ce ai tu de zis. Am reusit sa venerez tot mai mult barbatii pentru ca ne suporta pe noi femeile asa cum suntem. Zalude, isterice si nu in ultimul rand : iubitoare.

Vreau sa se termine cu porcariile ca o relatie cu o persoana de acelasi sex e la fel, pentru ca nu e. Sunt aceleasi isterii, probleme si rahaturi. E drept, poate scoate si ceva bun din tine, dar eu acum vreau sa arat ce a scos rau din mine. Asta! Lasati-ma in pace cu relatiile intre femei sunt perfecte, doua persoane isterice nu se vor intelege veci – decat in pat , ar aia e alta poveste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Baiatul saptamanii
Next post Cum sa joci biliard

Arhiva

Categories