Loading . . .

Despre el

Cat sa iti mai fac portretul? Cat sa te tot descriu? Dupa atatea cuvnte ar trebui sa stii eja ca esti un muz. Muzul meu. Esti ceea ce erau femeile pentru pictori in secolul 10. Imi inspiri o liniste care ma excita si ma face sa-mi doresc lucruri. Ma face sa-mi doresc sa scriu despre ele si sa nu vreau sa ma opresc. Ma inspir din cele mai cretine lucruri, pornesc de la banalitati si le transform in adevarate scene in care noi doi, suntem cei mai devotati, excitati, iubiti, atractivi, seducatori. In privirea ta vad inspirate, in atingerile tale vad cuvinte. Pe masura ce tu ma atingi, ma strangi in brate, ma saruti, iti plimbi mainile si buzele pe mine, eu vad cuvinte. Eu vad cum articolul se creeaza in fata ochilor mei, vad pagina asta de wordpress care se umple de cuvinte, se umple, tot mai mult. Cuvinte care-ti spun cat te doresc. Care iti confirma cu fiecare rand, cu fiecare caracter cat de mult imi place sa ma inspiri, cat de mult ma obsedezi, cat !

Iar cand trupul meu se incalzeste, simt ca nu mai am aer iar tu nu te opresti. Vrei sa ma faci ca eu sa nu ma opresc. Sa nu ma opresc din a gafai si a urla. Sa nu ma opresc din a scrie despre tine. La infinit. Doar despre tine!

Ai acel moment de egoism. Nu vrei sa mai imparti cuvintele cu nimeni. Vrei sa fii sigur ca toate orgasmele scrise iti apartin doar tie, ca ai tot. Ai poze pentru tine, articole pentru tine, hastag si mii de cuvinte. Esti centrul atentei mele iar eu  sunt centrul placerii noastre. Suntem centrul unui orgasm puternic atat timp cat stim. Stim cum sa ne atingem ca sa ne inspiram reciproc, stim cum sa ne miscam pentru a nu ne dezlipi unl de altul. Suntem dependenti de celalalt. In special eu de tine !

 

 

 

 

 

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post File de jurnal *
Next post Raspunsul intrebarilor tale

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: