Loading . . .

Despre Cleo

Am tot zis ca-ti spun povestea asta. Adevarul este ca la cate povesti ti-am spus era deja cazul sa ti-o spun si asta. Este povestea lui cleo – cel putin una din variante. Este una din povestile cu cele mai multe variante tocmai pentru ca fiecare modifica ceva la varianta. Nu stiu cand va fi varianta finala, poate atunci cand totul se va gestiona ca o suma de autoportrete, o suma de texte rupte din muze, un mozaic imens cu fraze din toate frustrarile, dorintele, fanteziile mele – facute in stil dadaist.

Mi-ai spus ca sunt nimfomana. Nu sunt. Eu nu : Cleo.

Cleo a ajuns sa fie mai mult decat aparatul meu genital. Pot sa jur de multe ori ca are prorpia personalitate. Are chef de sex non-stop ma trezesc ca ma ud fara motiv. Ma trezesc in mijlocul examenelor excitata sau intr-o criza de nervi ca sunt uda leoarca, cu sfarcurile intarite, fara chef de sex, dar cleo are alte planuri. Am unele zile cand as devora un barbat fara sa stau pe ganduri dar oricat de multe minuni ar face el, Cleo nu vrea sa se ude si gata. Eh, nu raman eu datoare dar tot ma simt prost pe tema asta.

Tu in schimb, cred ca te simte. Nu ma apropii bine de locuinta ta si buf – cleo e uda. Aproape ca-mi vine sa o dresez. Uneori ma enerveaza simt ca nu am control asupra propriului meu corp. Ma simt ca dintr-un film de groaza din anii 40 doar ca asta e mai porno, mai fara mesaj si mai hotarat din punct de vedere al erotismului.

 

Cleo are propria constiinta de sine. E poate pentru ca i-am dat atat de multa importanta. Poate pentru ca ea e ca un copil mic s daca n-am educat-o cand a fost mica acum o sa-mi ia o viata sa o educ – sa ma educ.

Nu vreau sa o controlez cand imi place asa de mult de ea. E drept, e cu doua taisuri pentru ca inca nu am taria necesara sa ma las dusa de val si sa o las sa faca tot ce-si doreste.

Cleo, este acea parte, acea tarie, acel erotism, acea constiinta de sine a fanteziilor. Acea poveste, acea provocare, promisiune. Fetele vorbesc despre orgasm, erotism si fantezie, eu rezum totul la : CLEO. Poate cu revelatia potrivita am sa descopar adevaratl inteles al lui Cleo, dar pana atunci, povestea este simpla : e acea constiinta constienta de constiinta constiintei – bun, ma opresc. Recapitulam : cleo este acel orgasm puternic pe care mi-l provoci. Cleo este acele ganduri cu care reusesti sa ma inspiri. Cleo este toata tensiunea sexuala pe care o eman. Cleo sunt eu. Cleo face parte din mine, dar este acea parte din mine pe care toata lumea o iubeste.

Poate ca ar trebui sa fiu invidioasa. Cleo n-are dusmani – inca !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Promisiuni visate si imaginate
Next post Leaga-ma cu grija, nu vreau sa evadez

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: