Loading . . .

Despre clatite

Adevarul este ca de multe ori mi-e frica atunci cand un barbat spune ca vrea sa-mi gateasca niste clatite. Nu stiu de ce, dar pur si simplu gandul ca ar putea sa-mi gateasca clatite ma duce cu gandul la faza aia, accidentul ala sexual pe care-l stim toti :

El un gentilom, vroia sa ii faca la micul dejun niste clatite, ea sa faca totul mai palpitant vrea sa-i faca un sex oral in timp ce el face clatite. El mare erou se da in spectacol si arunca clatitele in aer, de la placere si usoare neindemanari el scapa o clatita fierbinte pe spatele ei, ea se sperie si musca, el se panicheaza si-i da cu tigaia in cap.

Dupa ce auzi o astfel de poveste ai o oarecare reticenta atunci cand el spune mandru : as face niste clatite.

Nu, dragul mamii, nu ai face nicio clatita. Stai departe de bucatarie si orice tigaie. Stai tu aici in pat, si daca insisti la clatite, o rog pe mama, sau pe ma-ta, sau chiar mergem la creperie si manci pana iti plezneste stomacul, dar la mine in bucatarie nu faci clatite.

Bun. Baiatu a inteles, s-a dus probabil la amanta sa-i faca clatite in fundul gol, dar nu-mi prea pasa. De ce nu-mi pasa? Pentru ca eu cam stiu ce am acasa. Stiu ca al meu baiat oricat de mult si-ar dori clatite, el le vrea dintr-un singur motiv:

– iubitule, vrei clatite cu gem?

– prefer clatite cu gemetele tale

Truth to be told, dupa o asemenea declaratie, gemul se poate prelinge pe corpul meu, limba lui peste el sau pe langa el, asternuturile pot sa devina lipicioase, totul se poate opri in loc. Orgasmele vor fi dulci, atingerile vor fi lipicioase, voi injura secole multe atunci cand voi spala, dar gemetele mele vor avea gustul unui gem de capsuni veritabil. Ma va savura la fel ca pe o clatita, si ma va infasura in sarutari menite sa ma faca sa strang  din dinti, sa imi las capul pe spate, sa strang ochii inchisi, sa imi inclestez unghiile in spatele lui si sa gem, incet si poate chiar apasat.

Cum e ala gemat apasat? Ah, e superb, si nu il poti descrie in cuvinte, asa cum nu poti descrie niciodata o partida de sex bestiala in cuvinte, pentru ca intotdeauna momentul in care vrei sa iti smulgi pielea de pe tine de cald, fiorii corpului nu sunt destul de reci, sudoarea este atat de fierbinte incat nu poti sa faci altceva decat sa-ti doresti ca ceea ce ai in acel moment sa nu se termine, sa nu se opreasca, si orice s-ar intampla in jur, totul trebuie sa dureze la infinit.

Toate acele sarutari, mangaieri, gemete, gemuri, compot sau alte dulcegarii trebuie sa dureze indeajuns de mult timp incat sa ramana urme pe creier. Incat niciun muschi sa nu vrea sa se mai miste dupa ce totul este gata. Sa stai si sa zaci ca o leguma, sa nu zici nimic, sa privesti tavanul, cerul sau pe celalalt. Sa vrei sa spui cat de minunat a fost dar sa nu poti sa scoti niciun cuvant, iar cel de langa tine sa stie toate lucrurile astea. Totul se poate cuantifica in atat de multe lucruri, dar placerea inca nu se poate cuantifica in biti. Oricat de mult vrei ca eu sa-ti spun in cuvinte cat de bine este, cat de frumos se simte, cat e de erect, cat e de adanc, nu am sa pot sa iti spun intotdeauna mai multe decat vrei. Totul este doar o mana de placere, de orgasme, pe care eu le gem, le spun, le soptesc si apoi intr-un final, le pozez pentru ca tu, sa zambesti atunci cand citesti si sa stii ca Cleo este multumita. Da.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam pozitia asta
Next post O pauza mica, va rog !

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: