Loading . . .

Dependenta

Uneori ma sochez. Ma sochez pentru ca descopar. Mint. De fapt redescopar o dependenta infioaratoare fata de tine. M-am surprins fumand linistita sub mici raze de soare si privindu-te. Privindu-te cum faci altceva si dorindu-mi sa te opresti din ce faci si sa incepi sa ma alinti asa cum imi place. M-am surprins zambind in gol gandindu-ma la toate maingaierile alea pe spatele meu, pe gatul meu, pe coapsele mele. Micile lupte care ma fac sa ma inclestez mai tare in bratele tale. Esti ca o iedera, te prinzi de mine si ma tii strans, iar apoi ma obosesti. Te las sa-mi faci orice iti doresti pentru ca stiu ca nu imi va dispacea.

Cumva, a aparut si ea. Ma imbratisa totusi lasandu-ma sa te privesc. Mintea mea incepea sa ruleze tot felul de aberatii, cumva incep sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa te impart cu ea. De fapt pe ea sa o impart cu tine, deoarece pe tine nu vreau sa te impart. Bine, accept si invers, accept oricum numai sa iti vad pe mutra chipul satisfacut pentru ca ala este singurul lucru care ma intereseaza atunci cand ies pe usa.

Constat o dependenta ingrijoratoare fata de toate cuvintele astea pe care ti le insir. Ma trezesc brusc cu telefonul in mana scriind despre tine. Ma trezesc fanteziind sau reluand in minte imagini care ar intari orice (sfarcuri sau scule), spre deliciu oricui ar vedea. Ma trezesc chinuindu-ma sa-mi scot din gand buzele tale care-mi rontaie sfarcurile, mainile care ma prind de talie si ma trag mai aproape de tine, picioarele care zac obosite pe umerii tai. Totul.

Dependenta asta imi face bine doar pentru ca degetele nu se opresc din scris, creierul nu se opreste din visat iar noi trebuie sa ne oprim din totul pentru a reusi sa oprim timpul pentru noi. Dependenta asta o realizez doar in momentul in care raman eu cu gandurile mele si cu tastatura. Apari si tu. Apari iar eu dispar intr-un colt al camerei. Muzul principal a venit. Va rugam sa-i faceti loc. El este aici sa umple pagini intregi spre deliciul celor care citesc. Bucurati-va pentru ca nu va creea orgasme bestiale la infinit!

198

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post V. Vineri. Versuri
Next post te privesc

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: