Loading . . .

Deja-vu

Detest momentele in care ma uit in ochii lui si-mi amintesc de tine. Chiar daca nu este unul din persoanele care seamana cu tine, nici macar nu rasare. Nu m-am gandit la tine de atat de mult timp, dar acum parca totul a revenit. A revenit mult mai puternic si mai izbitor decat pana acum. Revelatia avuta a simtit-o si el. A simtit-o pentru ca mie mi-a fost mult mai greu sa ma implic, sa ma daruiesc lui. Ma merita la fel de mult cum m-ai meritat si tu in momentele alea.

Am avut un deja-vu incredibil. Tot ce imi doream era sa ma intoarca pe burta sa-mi franga sanii si sa-si lipeasca trupul de al meu. Vroiam sa-mi faca toate lucrurile alea pe care mi le faceai tu. Nu l-am lasat. Nici macar nu i-am spus toate astea deoarece aia te-ar fi adus mult mai aproape de mine decat as fi vrut in acel moment. Toate alea ar fi facut momentul sa semene mai mult cu al tau.

L-am lasat sa isi plimbe mana prin parul meu, la fiecare atingere amintindu-mi cum faceai si tu acelasi lucru. Imi punea picioarele dupa gatul lui. Ador sa vad privirea aia atunci cand intra in mine. Ne uitam unul in ochii celuilalt cautand placerea – la fel faceai si tu – o gaseam. O gaseam pentru ca ne-o produceam reciproc. Imi mangaia picioarele si apoi imi saruta talpile. Mi-a alintat picioarele, asa cum probabil nimeni n-a facut-o si nu intr-un fel sarboso-sexual ci intr-un fel erotic care m-a facut sa vreau sa nu-l mai las sa ma tachineze. I-am pus mainile pe funs si l-am simtit bombat, frumos. Semana cu al tau. Amandoi sunteti usor obsedati de fundurile voastre chiar daca nu reusiti sa vedeti asta. Mie imi plac amandoua.

Cireasa de pe tort a fost momentul in care mi-am dat seama ca facea acelasi lucru ca tine. Isi dadea seama ca-mi produce multa placere dar nu indeajuns de multa, asa ca isi amana placerea lui suprema pentru a ma aduce pe mine pe culmi greu de urcat. Nu stiu cum am sa te uit. Nu pot sa evit la infinit sentimente de deja-vu. Pot sa schimb mersul sexual, dar nu stiu daca imi doresc sa nu ma mai gandesc la tine. Sunt sigura ca el, asa minunat cum e va reusi sa imi trimita departe gandurile care mergeau catre tine. A reusit, a reusit punandu-mi muzica buna, si alintandu-ma, asa cum faceai si tu.

Poate ca am nevoie de tine ca sa te uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Acelasi necunoscut, fiecare noapte
Next post Gandul la tine – placerea masturbarii

Arhiva

Categories