Loading . . .

Deja-vu

Detest momentele in care ma uit in ochii lui si-mi amintesc de tine. Chiar daca nu este unul din persoanele care seamana cu tine, nici macar nu rasare. Nu m-am gandit la tine de atat de mult timp, dar acum parca totul a revenit. A revenit mult mai puternic si mai izbitor decat pana acum. Revelatia avuta a simtit-o si el. A simtit-o pentru ca mie mi-a fost mult mai greu sa ma implic, sa ma daruiesc lui. Ma merita la fel de mult cum m-ai meritat si tu in momentele alea.

Am avut un deja-vu incredibil. Tot ce imi doream era sa ma intoarca pe burta sa-mi franga sanii si sa-si lipeasca trupul de al meu. Vroiam sa-mi faca toate lucrurile alea pe care mi le faceai tu. Nu l-am lasat. Nici macar nu i-am spus toate astea deoarece aia te-ar fi adus mult mai aproape de mine decat as fi vrut in acel moment. Toate alea ar fi facut momentul sa semene mai mult cu al tau.

L-am lasat sa isi plimbe mana prin parul meu, la fiecare atingere amintindu-mi cum faceai si tu acelasi lucru. Imi punea picioarele dupa gatul lui. Ador sa vad privirea aia atunci cand intra in mine. Ne uitam unul in ochii celuilalt cautand placerea – la fel faceai si tu – o gaseam. O gaseam pentru ca ne-o produceam reciproc. Imi mangaia picioarele si apoi imi saruta talpile. Mi-a alintat picioarele, asa cum probabil nimeni n-a facut-o si nu intr-un fel sarboso-sexual ci intr-un fel erotic care m-a facut sa vreau sa nu-l mai las sa ma tachineze. I-am pus mainile pe funs si l-am simtit bombat, frumos. Semana cu al tau. Amandoi sunteti usor obsedati de fundurile voastre chiar daca nu reusiti sa vedeti asta. Mie imi plac amandoua.

Cireasa de pe tort a fost momentul in care mi-am dat seama ca facea acelasi lucru ca tine. Isi dadea seama ca-mi produce multa placere dar nu indeajuns de multa, asa ca isi amana placerea lui suprema pentru a ma aduce pe mine pe culmi greu de urcat. Nu stiu cum am sa te uit. Nu pot sa evit la infinit sentimente de deja-vu. Pot sa schimb mersul sexual, dar nu stiu daca imi doresc sa nu ma mai gandesc la tine. Sunt sigura ca el, asa minunat cum e va reusi sa imi trimita departe gandurile care mergeau catre tine. A reusit, a reusit punandu-mi muzica buna, si alintandu-ma, asa cum faceai si tu.

Poate ca am nevoie de tine ca sa te uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Acelasi necunoscut, fiecare noapte
Next post Gandul la tine – placerea masturbarii

Arhiva

Categories