Loading . . .
De revelion, de an nou, de forma

De revelion, de an nou, de forma

Marea dilema a oricarei femei, în aceasta parte a zilei, dupa ce a terminat de gatit, a avut grija ca toata lumea sa faca ceva de revelion, toata lumea sa fie multumita, nimeni sa nu fie trist. Toate mesajele sa fie scrise, si toti barbatii sa fie de jumatate erecti, pregatiti oricând ca dupa un pahar de vin si o domnisoara care-i zâmbeste din gene, sa  fie dezbracat mai repede decât ai putea pronunta : sex !

Sa revenim la dilema. Stiu ca orice barbat ar vrea ca ea sa fie : ce prietene mai aduc, unde o mai facem, si în ce pozitii, ea de fapt este : cu ce ma îmbrac, cum îmi sta rochita asta. Eu stiu, asa cum stie toata lumea, sper, ca sub fiecare rochita sexy se afla o tinuta sexy. Chilotii nu e neaparat sa fie rosii sau negrii, eu una, as vrea tinute sexy în galben, verde sau chiar maro. gri este o nuanta sexy, astea toate, doar daca stii cum sa faci sa fie bine.

Sexul de revelion ar fi o poveste interesanta, si un articol pe cinste ar iesi din asta. Acum, sa dezvelesc secretul secretului : acest blog, în anul nou, va capata o noua forma. Poate va reusi chiar sa scoata o noua nisa în blogosfera, sau poate va reusi, asa cum a reusit pâna acum, doar sa clsteasca anumite priviri.

Feedback-uri se vor astepta tot timpul, atat ca si continutul articolelor, cât si ca idei de noi articole. Voi intra în 2011 cu un numar de 23 articole, în draft am vreo 80 deja, pentru zile negre. Vor fi macar vreo 2-3 pe saptamâna, si sper sa fie calitativ, la fel de bune ca pâna acum. Sper ca mintile voastre sa ajunga în lumea mea, si toata lumea sa fie fericita.

De revelion, va doresc, tot ceea ce îmi doresc mie, si, cine va intra in 2011 treaz, pai… sa-i fie rusine. Sa ne citim cu bine !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post bilingual`
Next post Povestea unui sfârc

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: