Loading . . .
Povestea unui sfârc

Povestea unui sfârc

Început de poza, care ar trebui sa spuna multe, dar totusi nu spune nimic. Nu conteaza mai mult din ceea ce ar trebui sa conteze. Ce te gândesti atunci când vezi o poza ca asta? La sex în niciun caz, pentru ca în general, un sân nu te duce cu gândul la sex. Stai si te uiti asa, subtil la forma lui, la cât de tare e si începi în gând sa îti faci o poveste în jurul lui.

De ce e întarit. Asta e maximul de întarit care o poate avea? Daca pun un cub de gheata pe el se face mai frumos? Oare îi place sa îmi plimb limba pe el? Oare mi-ar placea? Sa îmi plimb limba pe tot sânul, si sa insist pe sfârc, sa îl musc usor si sa astept reactia : palma sau geamat. Nici una din ele nu te-ar deranja, nici pe tine, nici pe mine, nici pe ea.

E vorba doar de povestea acelui sfârc peste care se plimba limba. Pe el nu-l intereseaza limba oricui, si daca nu-i place nu-ti arata. El raspunde la stimuli direct, asa ca atentie când plimbi mâna pe el, e posibil sa vrea sa te ghidile în palma si tu nici macar sa nu sesizezi ca si el are personalitatea lui, si are ceva de zis. Îti va spune doar ca îi place, si cum îi place. Asculta gemetele atunci când esti lânga el si e siguranta ca esti pe drumul cel bun. Doar el si înca o parte a corpului îti pot garanta întotdeauna daca ceea ce faci, are efect sau nu, altcineva nu, pe altcineva sa nu crezi, pentru ca de multe ori, gemetele pot fi false, si asta stim toti. De la atâtea filme porno vazute, nu mai cred în puterea gemetelor, si sunt atât de nula la ele încât prefer sa nu le fac, si când le fac, sa o fac doar pentru ca simt ca explodez. Stai! Asta e alta poveste.

Revenind!

Ai fost atent vreodata la factorii externi? Vântul ala care fie ca este rece, fie ca este mai calduos, are acelasi efect, de întarire de sfârcuri. Chestia asta e la femei, aproape echivalenta cu momentul în care ea se pune la tine în brate si tu încerci sa-i spui ca ai telefonul în buzunar. Arata de multe ori ca e interesata, ca ar vrea sa fi si tu, sau doar, îti arata frumusete de sfârcuri care cer sa fie rontaite, molfaite, alintate împreuna cu tot restul corpului ei. Asta cer. Oare câti dintre toti astia care o alinta stiu asta.

Vrei un quick sex, asa pe fuga si mai repede tu sa te termini, nu-i nimic, baga mâna pe sub bluza pentru ca ea oricum te asteapta uda si pregatita de penetrat, asa ca nu mai ai ce discuta de acolo în colo. Nu? Pe de alta parte, sfârcurile alea, pot sa încoarde toti muschii din ea, si tu sa simti asta. De ce la quick sex se începe apropo-ul de la sâni, dar apoi se uita complet de ei? Este un gest urât si egoist. Sfârcurile sunt cel mai fragut lucru la o femeie, mai ales atunci când altele nu ajuta.

Nu conteaza marimea sânilor ei, ci forma sfârcurilor. Recunoaste scumpul meu, ca atunci când te uiti la tona aia de muierituri care fac plaja topless te uiti la sfârcuri si la cum stau ele, hop-top ridicate la soare, sa le vada si sa se bronzeze. Iar atunci când îsi mângaie tot corpul cu crema, si insista la sfârcuri, se prinde de ele, usor si îti zâmbeste. Ce este mai evident decât asta? Spune-mi. Nici nu trebuie sa îsi desfaca picioarele pentru ca tu stii exact ce vrea sa spuna.

Vrea sa îti spuna ca ar vrea ca în loc de crema aia care se plimba umeda pe corpul ei sa fie limba ta, si între buzele tale sa fie sfârcul care sa se simta bine si sa se întareasca.

Vesnicul cub de gheata are efectele dorite la momentul potrivit. Doar nu crezi ca iarna, daca-i bani un bulgare de zapada pe sub bluza se va excita. Îti vei lua în cel mai bun caz o palma, în cel mai rau caz un genunchi în zona aia care e mica daca scade temperatura. Nu dam nume! Dar cubul de gheata, scapat din gura peste sânii ei, apoi luat si plimbat din buze pe tot corpul. Îmi spui mie ca nu o sa îi placa? Pe testate? Dar ce? Sta la polul nord si s-a saturat de zapada? În acest caz nu o da pe apa calda pentru ca nu o sa aiba acelasi efect. Deloc. Dar poti, daca ai agatat-o la polul nord, poti sa o aduci în Europa, si sa o învelesti în ciocolata calda, sau în frisca. Dar iar ajungem la alte poveste.

Vezi, doar un sfârc cum te arunca de la o poveste la alta, si ajunge la o încarcare de erotism de care nici tu nu stiai ca esti în stare. Câte din astea îti trec prin gând. Câte din voi, fetelor, nu purtati bluze transparente sau albe. Da. E drept, nu la orice marime de sâni merge, dar asta nu cred ca ar trebui sa fie o problema atât de mare. Ar trebui sa stii tu ca fata daca trebuie si ai mediul potrivit în care sa-i arati sânii tai, si sfârcurile întarite, si faptul ca îti este frig prin întarirea sfârcurilor, ca sa te lipesti de el si sa vezi daca este încântat de ceea ce primeste, sau tu multumita de tratatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post De revelion, de an nou, de forma
Next post Caci te urasc azi, la fel de mult ca maine

Arhiva

Categories