Loading . . .

Curiozitati

Imi place intr-un fel foarte ciudat de curiozitatea ta despre ceilalti. In general m-am obisnuit sa nu dau prea multe detalii legate de baietii din viata mea. De fapt m-am obistnuit de-a lungul timpului sa pastrez viata mea profesionala departe de cea personala, iar in viata mea personala sa pastrez distanta dintre baieti. Credeam ca-mi va fi greu dar pe masura ce timpul trece si interesul meu de a pastra o relatie in limitele normalului devine tot mai ciudat, incep sa ma obisnuiesc cu moravurile astea nu foarte santoase din punct de vedere mental.

Prefer sa nu ma indragostesc de nimic ce respira – in afara de Trouble, logic – pentru ca mi se pare cu mai mult sens si mai putina suferinta. Dragostea e sentimentul ala care in general strica relatiile, eu am o parere atat de bine construita de romane despre iubrea perfecta si de cm trebuie sa apara dragostea incat prefer sa-mi creez propriile obsesii pentr unele persoane si sa le numesc : relatii. Este foarte usor totusi sa cazi in capcana asta a sentimentelor dar eu care am construit atata vreme ziduri in jurul meu, urletele orgasmelor mele trebuie sa fie foarte puternice.

Sa revenim la tine. Curiozitatea asta ma face uneori sa cred ca nu e sanatoasa. Iti raspund fara retineri la multe intrebari dar de multe ori am impresia ca expresia ta de pe chip se schimba destul de bine.

Nu-ti fie frica de concurenta, sunt sigura ca niciunul dintre ei nu ma va sfatui in lucruri care tin de binele meu fara sa se gandeasca la al lor. Tu esti printre muzele mele favorite pentru ca influenta ta ma face sa ma relaxez. Nu vreau sa renunt la tine decat in momentul in care va fi absolut necesar deoarece vietile noastre personale vor la parte la schimbari masive. Imi place inclusiv semi-ascunderea asta pe care o avem fata de oamenii din jurul nostru, si sincer ma excita la nebunie. Nimeni nu iti ameninta orgasmele si pentru ca cineva sa ridice stafeta mai sus decat ai facut-o tu este nevoie de mult talent.

Tu dragul meu, esti cel care face minuni. Care-mi face minuni, care ai nascut fraza asta si zeci de pagini dupa cum vezi. Iti multumesc din suflet si cleo tresare in spasme de cate ori se gandeste la tine. Fara tine am fi doar niste cuvinte marete intr-o mana de biti.

Nu te mai interesa de concurenta, nu e un concurs, iar daca va fi sa ma implic eu intr-o relatie inaintea ta, o sa ma gandesc multa vreme la tine 😉 . Dragul meu, profita la fel cum  fac eu – fiecare moment – de toata nebuneala asta pentru ca momentul in care depresia ca avem nevoie de stabilitate va aparea in viata noastra ne va face sa renuntam la paginile acestea pline de urlete, orgasme si mangaieli. Atinge-ma cu aceeasi curiozitate, mangaie-ma si musca-ma, reproseaza-mi promisiuni si lasa-ma sa ma pisicesc si sa dorm la tine-n brate. Restul, sunt doar cuvinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Calitate + Cantitate – Timp
Next post Vreau sa testam pozitia asta

Arhiva

Categories