Loading . . .

Calitate + Cantitate – Timp

Uneori apare tensiunea aceea in care unul dintre noi doi se simte prost. De multe ori esti tu, iar eu incerc sa te linistesc. Nu prea reusesc dar cert este ca pana la urma ma simt eu prost. Nu avem niciunul dintre noi motive sa ne simtim prost pe tema asta, iar eu n stiu cum sa fac sa intelegi ca pe mine chiar nu ma deranjeaza anumite lucruri. Eu in general sunt – poate – mult prea intelegatoare.  Eu creez tensiune multa. o antrenez inainte, nu ma las, preludiul nu este nici el mai prejos in tot peisajul asta si toti astia sunt factorii care doar incep sa ne faca trupurile sa arda.

*paranteza*

sunt doua tipuri de barbati (concluzie personala)

unu : cei care pot sa se abtina mult timp, si sa presteze o singura data aproximativ o ora (poate mai mult), dar a doua repriza nu mai exista pentru ca in prima si-au dat sufletul

doi : cei care in prima repriza termina mai repede, iar apoi isi iau revansa in repriza doi, trei, patru, cinsprezece

*am inchis paranteza*

Intre noi, nu mai vreau sa aud scuze. Nu mai vreau sa te vad suparat si frustrat ca eu nu am fost multumita si ca tu ai terminat prea repede. In 100% din cazuri, inainte de toate ai grija de mine. Ai grija de placerea mea, eu am cel putin un orgasm imens care ma face sa ma cutremur si sa injur printre dinti doar pentru ca iar m-ai facut cu o atingere fina. Nu ma intereseaza cat te tine. Din partea mea poti sa rezisti doar 15 secunde, dar daca acele 15 secunde au cel mai intens orgasm din viata mea atunci nu ma intereseaza nimic. Nu as veni inapoi la tine daca nu mi-ar placea, iar ca uneori nu iese perfect nu ma deranjeaza – imi demonstreaza doar ca esti om si nu un zeu asa cum te vad eu de multe ori in visele tale.

Te-am conturat si te voi contura ca pe o perfectiune sexuala care nu stie decat sa ridice orgasmul la rang de urlete pentru orice domnisoara iar lui sa nu-i pese decat ca ea sa aiba energie destula sa adoarma. Nu vreau sa am pretentii pentru ca nu am ce pretentii sa mai am. Imi dai tot ce imi doresc, iar de multe ori reusesti sa ma surprinzi – chiar daca teoretic faci acelasi lucru.

Esti om! Daca nu iti iese, ma bucur doar sa te tin in brate, sa povestim si sa motaim unul langa altul, exista zile mai bune pentru a face dragoste ca nebunii pana cand patl va incepe sa scartaie, pana cand muschii ne vor intepeni, pana cand – de oboseala – vom adormi in jumatatea frazei.

Zeule, ce-ti place tie sa lucrezi in adancurile ude ale lui Cleo !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Urlete
Next post Curiozitati

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: