Loading . . .
Curiozitatea pisicii

Curiozitatea pisicii

Mă citești?
Nu.
Răspunsul perfect vine, iar eu incerc sa iti conturez chipul. Ochii nu reușesc să se obișnuiască prea bine cu întunericul camerei tale. Ar reuși poate dacă i-as deschide, dar prefer sa te savurez în fiecare clipă fără să mă leg de lucruri din jurul meu pentru a căuta idei. Prezența ta, în sine, este o idee care se conturează destul de bine, în cuvinte pe care evit să le scriu.
Mai bine spus, am evitat.
Mă săruți cu pasiune, buzele tale reci, limba ta pofticioasă. Simt cum corpul meu ți se dedică doar ție, mintea mea se golește, iar eu tot ce-mi doresc este să mă cuibăresc în brațele tale, să simți cum corpul meu freamătă, tremură.
Mă lipesc de tine, doar ca să simți mai bine, tot ceea ce faci prin atingeri și sărutări. Simți cum tresar și tremur în brațele tale, iar tu nu faci nimic în afară de a mă săruta și a mă îmbrățișa. Mâinile tale coboară încet, te simt flămând dar nu vrei să savurezi totul din prima. Vreau să-mi arunc toate hainele de pe mine jos, la fel și pe ale tale, să te simt în mine, pe mine, încolăcit în jurul meu. Să simt plăcerea pe care o creem amândoi unul prin celălalt.
Te simt cum te apropii de mine, îți simt buzele si corpul. Așteptam momentul mai mult decât credeam. Pofta mea crește la fel de mult ca a ta. Ești flămând de ceva, iar eu vreau să mă satur cu tine. Am să mă satur doar pentru moment, foamea mea va reveni în momentul în care voi pleca pe ușă. Foamea mea va reveni atunci când mă voi trezi și te voi privi. Sărutările tale îmi trezesc foamea de tine. Sunt curioasă dacă tu realizezi acest lucru. Eu îl realizez.
2009_01110042-59Realizez că o să mă faci să-mi fie foame și poftă, o să mă devorezi încet, iar eu am să mă las pe mâna ta. Lângă tine, nu mă grăbesc nicăieri. Îmi las viața la ușă și intru între cei patru pereți doar ca să te alint și să îți amintesc că există alinturi care se fac doar prin sărutări și îmbrățișări. E drept, suntem flămânzi amândoi, mâinile noastre se plimbă curioase pe trupurile care încă au haine pe ele. De ce au haine pe ele? Îmi place forma pe care o iau hainele mele atunci când pui mâna pe mine. Întotdeauna aleg tricouri strâmte doar ca să vezi cum mi se întăresc sfârcurile de poftă doar de când începi să mă săruți. Să îți simt degetele cum se plimbă peste ele și le masează ușor. Sânii mei se pliază perfect în mâinile tale, iar sfârcurile intre degetele tale. Strângi ușor iar eu gem. Te sărut și te mușc de buză. Mă mușc și pe mine de buză.
Mă săruți adânc, îmi ții limba între dinții tăi și o sugi ușor. Ai limba mea prizonieră între buzele tale, sfârcurile între degetele tale, iar eu sunt încolăcită în jurul tău, savurând fiecare moment.
Simt cum corpul meu se umple de plăcere, construieși cu multă răbdare un orgasm perfect, iar eu vreau să-l savurez din plin. Îmi amintesc să nu mă grăbesc, să mă duc în același ritm ca tine. Nu vreau să las orgasmele să fugă repede printre degetele tale, aș ajunge să ți le dau pe toate așa, absolut pe toate.
Parcă îmi citești gândurile, dar pantalonii mei zboară de pe mine destul de repede, iar mâna ta ajunge suav la mine între picioare. Cred că am fost făcută să încap la tine în palmă, sau doar îmi place să mă imaginez în mâinile tale la infinit, oferindu-mi plăcere și savurând fiecare moment. Poate că asta îmi place așa de mult. Poate că ȘI asta îmi place atât de mult.
Cleo este exact cât palma ta. Încapi perfect acolo. Te joci cu ea frumos, simt degetele tale cum îmi devorează fiecare centimetru. Sunt mai mult decât udă. Simt cum picură din minte pofta mea de tine. Simt cum se udă patul sub mine de poftă, iar tu savurezi fiecare moment. Nu te grăbești nicăieri. Foarte bine, nici eu. Degetele tale alunecă înăuntrul meu și mă împing spre tine. Te sărut cu o foarte mare poftă, simți gemetele mele printre sărutări. Mișcările mâinii tale mă fac să tânjesc de plăcere. Mă ud tot mai tare, respirația mea e tot mai sacadată iar trupul îmi tremură. Îți place să mă simți cum mă topesc de plăcere în brațele tale. Mă lipesc de tine doar ca să simți cum fiecare centimetru dn mine răspunde degetelor tale care se mișcă în interiorul meu făcându-mă să gem într-una.
mi-e poftă de tine.
Îmi faci poftă de tine tot mai mult cu fiecare sărut. Simt degetele tale cum mă devorează. Săruturile tale crează atmosfera în exterior, în timpce degetele tale, scot din interiorul meu, un orgasm pe care nu-l țip. Nu-l urlu. Strâng pleoaplele și te musc ușor de buză. Ah, plăcerea pe care mi-o creezi. Nu te opri!
Nu o faci.
Simt cum orgasmele mele vin ca valurile mării. Unul după altul. Unul mai mare, unul mai mic. Corpul îmi freamătă și nu mă pot opri. Nu vreau să mă opresc. Nu vreau să mă opresc nici măcar o secundă. Nu vreau să te oprești. Mă preling în mâinile tale, iar asta nu este o metaforă.
Ar fi o metaforă dacă aș spune:
Degetele tale mă fac să văd culorile artificiilor care sunt în interiorul meu atunci când tu provoci fiecare orgasm. Artificii colorate, frumoase, mai mari sau mai mici. Mă fac să deschid gura și să mă minunez ca un adolescent.
Cam așa ar suna o metaforă a orgasmelor create de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Pupa-ma sa treaca
Next post Dorinta

Arhiva

Categories