Loading . . .
Dorinta

Dorinta

(cât și cum tânjesc după tine)

Atunci când pun mâna pe tine, când îți simt fața, buzele, ochii, brațele. Atunci este confirmarea dorinței mele. Ți-am spus de multe ori cât tânjesc după tine. Poate că tânjesc pentru că nu reușesc să mă satur, sau poate, doar poate, că nu sunt pregătită să mă satur. Sunt o nesătulă, sau doar o egoistă? Tânjesc după tine, sau după mine mai mult?

Mă trezesc de multe ori visându-te. Realizarea că nu ești lângă mine și că a fost un vis, este trezirea mai puternică decât cafeaua pe care mi-o fac (din greșeală) în unele dimineți. Tu știi cât ador eu cafeaua, aroma amară care îmi face ochii să se deschidă. Dar trezirile de genul acesta, îmi lasă o poftă și-un dor, un chef de-a mă întoarce la visarea mea. Ajung să visez cu ochii deschiși privind pe geam și savurând cafeaua. Conștient, continui visul, îl derulez, în neștire, la infinit.

În momentul în care rămânem goi unul lângă altul. Goi de gânduri, înnodați în îmbrățișări și în sărutări. Atunci când te simt lipit, cu tot trupul de mine. Simt cum sfârcurile mele întărite lasă urme pe pielea ta. Unghiile mele nu reușesc să mângâie tot spatele tău.

Te vreau!

Vreau să te simt, complet, în mine. Vreau să te am cu toată ființa, să îți simt respirația la mine în ceafă în timp ce tu intri. Mă ai lipită de tine, simți cum tresar la fiecare atingere. Simți cum tresar de fiecare dată când te miști. Mă simți, mă ai topită și lipită.

Asta este doar confirmarea – cât de mult tânjesc după tine. Cât de mult te vreau!

Orgasmele și trăirile, culorile, artificiile, mângâierile, ansamblul clișeelor, al jocurilor și al sărutărilor care mă fac să urlu de plăcere, sunt doar, o parte din lucrurile care-mi întăresc sfârcurile și mă udă instantaneu atunci când mă gândesc la tine. Atunci când creierul meu își imaginează sau își amintește momente care au fost între noi, sub o formă sau alta.

XXX_1608-169

Toate astea sunt doar cuvinte, cuvinte poate prea disperate, cuvinte care tânjesc după dorințe, ca un adolescent nehormonat care a descoperit orgasmul. Uit orice, uit de multe atunci când vine vorba despre tine. Uit de mine, uit că vreau să scriu, uit cum ar trebui să mă simt. Descopăr de fiecare dată cum trebuie să se simtă un orgasm.

Acesta este motivul pentru care eu te doresc cu atâta pasiune. Descopăr lângă tine lucruri noi, chiar dacă le știam. Reușești să le conturezi sub alte umbre, alte forme, le dai alte cuvinte tuturor sărutărilor, îmbrățișărilor. Văd toate cuvintele pe care urmează să ți le scriu din secunda în care mă iei în brațe și mă săruți. Genunchii mi se înmoaie, uit toate prostiile de peste zi, uit că lucrez, uit că am telefon. Uit. Văd doar dorința mea de a nu te lăsa din brațe, de a nu mă dezlipi de buzele tale, de a simți orgasmul tău, de a te simți adânc în mine. De a simți cum mă mulez peste tine, la fiecare orgasm. Mă provoci.

Da, te doresc pentru că mă faci să mă descopăr iar și iar, fără să mă satur de tine, fără să mai am timp să mă gândesc la mine. Dar va trebui, toată dorința asta, să aducă forma frumoasă și puternică și pentru tine, altfel mă voi trezi după sute de mii de cuvinte, că tu știi cum să mă faci să ajung la orgasm dintr-o privire, iar eu nu știu cu adevărat ce-ți place, pentru că am fost ocupată să mă bucur de mine.

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Curiozitatea pisicii
Next post O teorie a masturbarii – partea 1

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: