Loading . . .

cu C de la Dorinta

Tot alfabetul este la dispozitia mea. Artisti de cu seama aleg o litera pentru acea muza potrivita. Artisti buni, aleg o litera care sa stea la capataiul acelei identitati. Trecand de la Doamna T, la domnul K, la CDL sau alte jocuri ale literelor, de la O, la TdO. Cautarea identitatii este mai mult ca sigur unul dintre cele mai complexe lucruri. Dar eu acum, acum caut identitatea ta. Mai bine spus, o cautam. Te-am gasit in acel colt, mult prea interesant, mult prea inspirat, mult prea plin de ceva ce eu am nevoie, eu aveam nevoie. Esti acolo, intotdeauna cand este nevoie, faci acele lucruri menite sa ma sperie sau sa ma puna pe ganduri. Esti ceea ce trebuie sa fi in acest moment, mai ales cand eu nu stiu ce as vrea sa fii.

08146

Ai putea in orice moment sa devii acel muz perfect. Nu vreau. Ma inspiri si ma instigi oricum. Nu inteleg de ce si nu vreau sa gasesc un motiv pentru asta. Nu vreau sa ma dau la tine, dar vreau sa te savurez din varful buzelor mele. Vreau sa te simt atat de aproape de mine incat sa nu imi doresc mai mult. Vreau acel exercitiu al imaginatiei, in care tu-mi povestesti despre ea, ea, ea, poate chiar si de ea, iar eu te ascult. Te ascult pentru ca asta trebuie sa fac, iar la final te iau in brate si te opresc. Nu mai trebuie sa conteze nimic de aici incolo. Dar contam. Contam noi. In fiecare minut, in fiecare secuna, in fiecare pahar de whiskey si in fiecare cub de gheata din rom. Fiecare tigara – a mea, sau a ta. Fiecare respiratie mult prea apropiata, fiecare dara de ruj lasata pe obraz. Buzele mele lipindu-se de tine. Cautand motive. Iar. La infinit. Pana cand infinitul se va termina, pentru ca, de cele mai multe ori infinitul se t ermina. Pana a tunci, este un joc destul de bun. Un joc de cuvinte, de priviri si de destainuiri. Esti un joc. Sunt. Nu suntem inca nimic, dar cuvintele tale creeaza in mine acel : suntem.

Tu esti. Tu esti acea umbra a unei litere din alfabet. Vei avea litera C. Domnul C.

A treia litera din alfabet. Poate ca am sa te rebrand-uiesc, dar momentan raman la C pentru ca-mi ofera acea siguranta de care – cumva am nevoie. Pentru ca ni se potriveste si pentru ca suntem la inceput. Esti. Sunt.

Toate astea, toti algoritmii si literele nu vor mai conta. Din primul moment in care vei realiza privirea din spatele acelui zambet, acelei amabilitati sau acelui ras, nimic nu va conta. Nu cred ca vreau sa se intample multe, dar sigur nu vreau sa se intample putine. Nu vreau sa profit de combinatia alcool si hormoni, dar cu siguranta vreau sa profit de combinatia eu + tu.

Suntem aici. Amandoi. Fata in fata. Inspira-ma !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Mirosul de barbat proaspat
Next post Incearca marea

Arhiva

Categories