Loading . . .
Cand sexul devine un chin

Cand sexul devine un chin

Obsesia zilei se adună iar din frustrări. Mi-am promis că n-am să mă mai frustrez în zona în care eu mă simt bine. Apoi realizez că nu am de ales. Tu nu vei înțelege niciodată de ce fetele astea toate, nebunele, îți spun că arăți bine, dar că nu mai vor să te fută. Tu nu înțelegi nicio secundă de ce fetele aleg pe altcineva, altceva.

Brusc, după ce ai investit atâta energie să arăți așa de bine, iar dotările tale nu lasă de dorit. Ai văzut toate filmele porno și te-ai documentat destul de bine ca să faci orice domnișoară să zbiere de plăcere. Ai uitat dragul meu, ai uitat că tot ceea ce vezi în mediul virtual, are cu toate altă formă în realitate.

Sexul se mănâncă pe pâine, cu tone de prezervative, sărutări, mângăieri și o tonă de lichide, transpirații, mirosuri, gemete care se schimbă între noi. Da. Prezervativele se asigură că nu plimbăm de la bacterii la copii între noi, iar toate celelalte sunt doar parte din ceea ce într-un final ar trebui să fie o experiență pe care vrei să o repeți. Reușește să devină o experiență care te face să vrei să fugi. Mult și tare în lume, să îți schimbi orientarea sexuală în speranța că dincolo o să fie mai bine.

Sexul nu trebuie să fie un chin.

Sexul este o chimie, perfectă între două persoane. Între mine și tine. O plăcere carnală care ne face pe amândoi să gâfâim și să murim de plăcere. Să nu existe nimic în lume care să ne oprească. Să ne audă vecinii, să se sperie pisica, să înceapă câinele să lartre. Să râdem tremurând unul lângă altul fără a mai avea forță să ne întindem după țigări. Sexul trebuie să fie perfecțiune nu chin.

Chinul în sex este cel mai mare turn off al unei partide, lucru care te va face să te gândești multă vreme dacă mai ai răbdare sau nu să cauți partenerul perfect. Partenerul cu care te mulezi prea bine pe aventura și fetish-urile pe care le ai. Totul, totul trebuie să fie doar un sentiment că este momentul să te lași dus de val, altfel, devine un chin care în loc sa creeze orgasme, aduce tone de frustrări.

aprilie-mai 066-91

One thought on “0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Nu subestima limba
Next post Ce vrei?

Arhiva

Categories