Loading . . .

broscutele stau pe burta

Imi amintesc cum faceam misto cu fetele de pozele unei broaste testoate foarte lenese care statea pe burta cu mainile si picioarele intinse si nu vroia sa faca nimic. Zacea ea in soare asa.

Uneori si eu ma simt la fel. Ma simt ca o broasca pentru ca stau pe burta. Tu vii prin spatele meu. Ador asta. Ador pentru ca am posibiltiatea sa te tachinez, sa-mi ridic fundul si sa ma inping in tine. Prima oara cand am facut asta ai ramas usor socat. Nu te asteptai sa fac si eu ceva. Probabil majoritatea fetelor in pozitia asta sunt lenese. Dar mie imi place. Imi place pentru ca pot sa ma ridic usor, putin. Putin dar indeajuns incat sa imi poti pune mana pe san, indeajuns ncat sa iti pui mana sub mie si sa ma ridici daca vrei. Indeajns incat sa nu fie foarte incomod pentru amandoi, sau incat sa nu fie doar unul dintre noi cel care se misca.

Stii care-i unul din motivele pentru care-mi place sa ma asezi pe burta? Pentru ca atunci cand te ridici putin, te sprijini de fundul meu. Iti simt degetele strangand de buca si asta ma excita la culme.

Ador si faptul ca picioarele mele nu sunt lipite unul de altul. Un picior este sub tine in timp ce celalalt picior este adunat intr-o parte. Intri mult mai usor asa, intri nult mai bine. Daca-mi ridic usor fundul, toata cleo se desface, iar atunci cand maresti usor ritmul excitatia mea creste pentru ca ma lovesti usor. Nu stiu cum simti tu asta, dar oo-lele tale lovindu-se foarte usor de labiile mele umede sunt una dinre excitatiile cele mai mari ale mele. Momentul ala te lasi usor peste mine, iti lipesti o mana de abdomenul meu prinzandu-ma de sfarc. Parca vrei sa te asiguri ca placerea mea va fii imensa. De fapt stiu. Vrei sa te asiguri ca orgasmul nostru va fi simultan. Vei mentine ritmul asta. Ma vei tine cateva secunde pe plutire, pana cand vei simtii ca incep sa ard tot mai tare, ca nu mai rezist, ca musc din perna si se dezlantuie placerea. Acela este momentul cand deschizi portile. Nu iti mai pasa decat ca orgasmele noastre sa fie la fel de puternice amandoua.

Dar ador sa stau pe burta ca o broasca. Te simt bine, te am langa mine. Pot sa-mi ridic piciorul peste fundul tau si sa-mi lipesc talpa de tine impingandu-te in mine. Pot sa ma imping in tine. Pot sa fac si eu ceva pentru ca pozitia ne permite sa ne miscam la amandoi iar asta este (cred) indeajuns de excitant. Asta este (sunt sigura) un motiv destul de bun sa incepem sau sa terminam asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Am blog, deci fac sex !
Next post Sfarsitul lumii

Arhiva

Categories