Loading . . .

Am blog, deci fac sex !

tumblr_no3fy6fB161saar67o1_540

Cu mult timp in urma, nu mai stiu exact contextul dar m-am apucat sa refulez energia (in cazul meu sexuala) in texte. Am inceput sa scriu tot mai mult, am inceput sa ador tot mai mult acest lucru. Am lansat textele in mediul unde oamenii fani de astfel de lucruri ar stau – adica pe chat-uri, forum-uri, etc – si am ajuns sa fiu incurajata din mai multe parti sa scriu mai des, sa ma mut pe un domeniu. Am facut asta, incercand sa creez un proiect personal.

Acest blog are o zi de nastere oficiala : 29 februarie 2012 , si in fiecare an, atat in ultima zi a lui februarie cat si in prima zi a lui martie, acest blog va avea aniversarea. Cumpana dintre aceste zile, este de fapt 29 februarie.

L-am lansat cu emotii, fiind deja presata de anumite barfe si priviri, am facut un mic teasing, dar nu am cedat.

In ultima jumatate de an am inceput sa ma ocup tot mai mult de el, imi mananca orgasmele (intr-un fel bun), si imi doresc cat mai multe muze, cat mai multe obsesii, imi doresc ca lumea sa nu se mai ascunda. Imi place cand la o bere anumiti oameni recunosc ca ma citesc, sau imi spun povesti ale altor oameni care ma citesc. Asta nu este un loc unde lumea comenteaza. Asta ma intristeaza, dar momentele cand mi se demonstreaza ca oamenii citesc sunt cele in care increderea mea creste tot mai mare.

Am acceptat faptul ca acest blog va aduce cu el oameni care cred ca eu sunt la dispozitia hormonilor lor. Nu e asa. Inteleg ca prin tot ceea ce scriu aici eman energia asta, dar pe mine chiar nu ma intereseaza cand ati vrea, cum si de ce sa mi-o trageti. Nu ma intereseaza nici valoarea pe care unii o acorda blogroll-ului , pentru ca eu nu dau nume si nici nu vreau sa incep sa dau vreodata. Haideti sa-i spunem principiu! Daca esti norocos si gasesti in detaliile pe care le dau eu, acel detaliu care-l da pe un el (oricare ar fi el) de gol, felicitari. Inseamna ca detii informatia de la unul din noi.

Accept in continuare si imi asum faptul ca eu aici cer sex, eu aici vorbesc despre sex. Da! Sunt fantezii, sunt fapte, sunt refulari. Cel mai imprtant : sunt eu !

Imi asum si faptul ca am lasat pozele la liber. Mai am astazi de modificat niste lucruri la blog, cu putina rabdare or sa vina. Nu or sa se vada toate brusc, pe rand, la liber ! Va anunt pe aceeasi parte ca mesajele atat lasate aici/mail/sms/dm/etc cum ca vreti sa ma futeti nu ma impresioneaza. E posibil sa aveti sanse, e posibil sa nu. Cel mai posibil e sa nu!

Imi asum totul : blogul, orgasmele, cuvintele, greselile, pozele.

Voi, asumati-va barfa, mai usor cu nesimtirea si spor la citit !

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post bate-ma suav
Next post broscutele stau pe burta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: