Loading . . .

Azi vreau sa te tachinez

Imi place sa te tachinez. Imi place sa fac actiunea pe care tu o numesti copilaroasa. Nu-i intelegi rostul si te irita. Nu. Nu e iritare. Sentimentul acesta este altceva deoarece eu urmaresc sa creez ceva ce se produce in spatele unui, sa-i spunem – degajament – Cand te uiti la viteza pe care o am sa ma dezbrac, fac pe lenesa si ma tot intind. Trag de timp ca un copil prea alintat. Asta este metoda mea de a te tachina. Ai crede ca mi se pare indeajuns sa te las cu toate visele si planurile pe care ti le-ai facut privind toate pozele pe care ti le scap, subtil si foarte accidental – drag & dropp – cu mine cautand ziua de ieri, imbracata adecvat pentru imaginatia ta.

E drept. Ar trebui sa ma gandesc ca nu e bine. Eu nu sunt fata lenesa, care asteapta sa fie dezbracata. Nu sunt scandura pe care o iubeste toata lumea. Ma intorc pe burta in pat. Brusc ma doare spatele si vreau un masaj. Daca o sa mai fac mult pe interesanta am sa zbor pe geam si tu vei scoate de pe “hidden folders” filmele porno pe care le ti cotit (stiu ca nu esti adeptul site-urlor). Te simt deja cum te enervezi. Vrei sa fi calm dar esti atat de excitat si satul pana-n maduva oaselor de jocurile mele, incat nu stii daca vrei in secunda asta sa ma bati sau sa ma futi. Cu siguranta ca amandoua iti vor face mare placere din momentul in care eu ma joc cu hormonii tai de ceva vreme. Partea buna a jocului asta “de doi lei” pe care-l am eu, este ca incinge sangele in tine.

Te face sa ma doresti tot mai mult ar eu am sa simt asta din plin. Imi place cand stiu ca o faci asa “cu ura” deoarece in momentul asta nu mai exista erotism. Tot ce conteaza pentru tine este sa-mi arati ca merit sa am un motiv pentru care vreau sa urlu de placere. Urletul meu e echivalent cu nervii pe care ti i-am creeat incingandu-ti hormoni. Sunt sigra ca va fi ceva indeajuns de lung, direct proportional cu tachiarea mea. Va fi ceva la fel de intens. Totul se va contura asupra ta, exact cum – spun eu acum – urmaream de la inceput. Te-am incalzit, apoi te-am savurat. E drept, tie ti se pare ca situatia este complet diferita.

Oare nu conteaza de fapt pe care parte a pulii esti? Mie imi place sa te vad incins. Nervos. Vezi doar rosu in fata ochilor si te crezi un taur care ma va face sa imi doresc ca totul sa se darame peste mine. Daca te vroiam mai suav, nu iti lasam timp sa ma savurezi in gand.

225 094

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ma vand
Next post Ce se intampla cand e luna plina?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: