Loading . . .

acel moment

Acel moment cand sunt confuza. Te urasc pentru ca mi-ai facut atatatea lucruri care-mi plac. Ma tachinezi anuland placerea si te asiguri ca momentul in care voi avea un orgasm va fi atat de cutremurator pentru mine. Cutremurator deoarece imi tremura corpul, iar tu ma ti lipita de tine deoarece iti lace sa ma vezi cum zambesc si gem de placere. Imi vine sa te bat cand vad pe mutra ta satisfactia aia ca m-ai facut sa ma topesc – la propriu .

Acel moment cand sunt confuza, ajung acasa gandindu-ma la tine si  nu imi dau seama daca mi-ai picat cu tronc sau sexul a fost atat de bun incat continui sa derulez toate scenele in capul meu. In general e a doua varianta. E drept, noi femeile tindem sa confundam sexul bun cu iubirea, iar eu urasc sentimentul asta deoarece stiu ca sexul bun e cel mai frumos lucru de pe pamant. Un orgasm puternic, un tip care asuda langa mine, un tip care ma imbratiseaza, ma saruta, ma face sa urlu de placere, iar dupa ma tine in brate si ma lasa sa aberez pentru ca stie ca mi-e frica sa ascult oamenii. Dar stie ca o sa ma opresc si o sa-l ascult, am sa-l musc si pentru cateva secnde am sa fiu perfecta. Perfectiunea asta nu exista in iubire.

Ma sperie sincer cand vad cata intensitate sexala scoti dn mine. Ma sperie deoarece nu stiu daca cineva se va putea ridica la nivelul asta. Nu am patit pana acum sa stau si sa ma uit la ea cum e uda la 30 min dupa sex, iar ea inca nu si-a expus tot orgasmul pe care nu l-a emanat. Uneori, simt atunci cand esti in mine, cum curge din mine tot, cum te uda. Mi-e frica sa nu fie prea uda iar tu sa nu simti nimc, dar apoi cand realizez cat de fierbinti suntem amandoi, cand realizez ca-ti place la fel de tare precum mie, scap de toate complexele pe care mi le-am facut timp de caeva secunde in care, din greseala, am reusit sa gandesc in timp ce faceam sex.

Adevarul este ca ma inspiri si-mi place mult asta. Imi place la nebunie cand ma inspiri si cand tu te uiti ciudat la mine deoarece eu incerc sa memorez ideea pe care mi-ai dat-o iar apoi, chiar daca nu intelegi, ma las sa o notez, deoarece stii ca o sa-ti faca placere sa citesti si sa corectezi ce am avut eu de zis despre tine.

Inspira-ma te rog, chiar daca mi-e teama de tot ce scoti din mine. Arata-mi tot ce-i mai bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La avocate
Next post La finalul zilei, sunt FEMEIE !

Arhiva

Categories