Loading . . .
4 ani intr-unul – sau invers.

4 ani intr-unul – sau invers.

29 februarie este ziua in care m-am născut. Mă rog, nu eu ca om, ci tot blogul acesta. Cu acest nume, cu wattermark, cu o interfață greoaie și cu o mulțime de planuri pe care le-am pus pe picioare pe rând.

Am abandonat multe și am reluat înjurând toate abandonurile. Estse mai greu decât credeam să mă mulțumesc în muze și să scriu des și mult. Chiar dacă par doar 5 minute, sunt zeci de minute, poze, pictoriale, editări, scrieri, corecturi, cuvinte, orgasme, întâlniri, cafele. Blogul acesta este o parte mare și importantă din viața mea, chiar dacă în multe zile se cam pune praful pe el.

Te mai am pe tine, care mă citești și-l dai la o parte. Îmi spui că mă urmărești cam pe toate rețelele sociale iar asta mă sperie și mă face să mă simt bine în același timp. Îți mulțumesc. Am vrut să te răsplătesc, dar, totul a rămas într-o cutie pe dulap, plicuri neexpediate veci, cu desinatarul și expeditorul pus pe ele. Ah, câte revanșe am eu de luat față de tine, dragă cititor și comentator.

Dar, parcă, acum că am împlinit un an, că doar d-aia l-am lansat într-un 29 februarie, mă simt mai matură. Sau, mai mătură – dacă se poate spune și așa. Mai arunc un diacritic pe aici și pe dincolo, mai citesc ce aberații scriu unii, mă crucesc, mă amuz, și încerc să refuz politicos. Am învățat de multă vreme că nu poți mulțumi pe toată lumea, și că oricât de mult aș spune că nu mă cheamă cleo, omuleții aceștia nu mă vor înțelege. Ei știu, în mintiuca lor, că pe mine așa mă cheamă, și că fanteziez orgasme aici.

Oare chiar este important cum mă percepe toată lumea?

La mulți ani mie și ție.

La multi ani ție, cel care mă inspiri!

La mulți ani ție, cel care mă citești!

La mulți ani ție, cel care-mi comentezi!

La mulți ani ție, cel care revii și mă cerți că nu scriu pe cât de mult poți tu să citești.

Multumesc de încurajări, dar nu mulțumesc de poze cu organe.

La mulți ani să fie pentru tot proiectul acesta, cu multe cuvinte, oragsme, poze și răsplătiri. Să creștem mari și să ne citim la următorul an aniversar.

One thought on “4

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Niciun dor nu incalzeste patul
Next post Pijama

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: