Loading . . .
unul pentru weekend

unul pentru weekend

Pentru cei care n-au idei de cumparaturi in weekend, s-au terminat banii de baute deci nici bani de combinat, o recomandare frumoasa:

pornwall.com

Este un adevarat browser al filmelor porno. Recomand sa fie vazut pe monitoare cu diagonala foarte mare. Are o gama foarte variata de filme, iar grafica lui este incredibil de superba. Cand am descoperit cat de superba e grafica am petrecut (fara sa exagerez) cateva minute bune doar jucandu-ma cu scroll si cursorul de la mouse.

Poti sa pui filmul sa se incarce in timp ce tu te mai plimbi prin site. Calitatea este HD, e clar, ca la o astfel de grafica nu poti sa ai pretentia de filme low quality.

Trebuie avut grija ca memoreaza toate categoriile pe care le selectezi, functionand ca niste tag-uri. Daca iti da ca nu au filme cu pregant gay e pentru ca a ramas blocat pe ambele categorii, si trebuie sa deselectezi una din ele.

Pe de alta parte nu il recomand daca nu aveti un calculator performant. Este posibil sa sacadeze tot , sa va blocheze browseru sa sa va crape pur si simplu fara motiv. Faptul ca arata atat de bine si e lucrat in flash roade un pic din tmpul liber al calculatorului dar merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Iertare maestre, s-a pierdut orgasmul!
Next post Renuntand la intoarcere

Arhiva

Categories