Loading . . .
unul pentru weekend

unul pentru weekend

Pentru cei care n-au idei de cumparaturi in weekend, s-au terminat banii de baute deci nici bani de combinat, o recomandare frumoasa:

pornwall.com

Este un adevarat browser al filmelor porno. Recomand sa fie vazut pe monitoare cu diagonala foarte mare. Are o gama foarte variata de filme, iar grafica lui este incredibil de superba. Cand am descoperit cat de superba e grafica am petrecut (fara sa exagerez) cateva minute bune doar jucandu-ma cu scroll si cursorul de la mouse.

Poti sa pui filmul sa se incarce in timp ce tu te mai plimbi prin site. Calitatea este HD, e clar, ca la o astfel de grafica nu poti sa ai pretentia de filme low quality.

Trebuie avut grija ca memoreaza toate categoriile pe care le selectezi, functionand ca niste tag-uri. Daca iti da ca nu au filme cu pregant gay e pentru ca a ramas blocat pe ambele categorii, si trebuie sa deselectezi una din ele.

Pe de alta parte nu il recomand daca nu aveti un calculator performant. Este posibil sa sacadeze tot , sa va blocheze browseru sa sa va crape pur si simplu fara motiv. Faptul ca arata atat de bine si e lucrat in flash roade un pic din tmpul liber al calculatorului dar merita!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Iertare maestre, s-a pierdut orgasmul!
Next post Renuntand la intoarcere

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: