Loading . . .
Provocare la adevar

Provocare la adevar

Ma bucur ca-l am pe Mircea cu dilemele lui sexuale, si ma ambitionez si eu sa ii raspund in articole ca sa fac si eu pe interesanta.

Dilema saptamanii a fost legata de sex oral, si nu era o dilema de genul : daca inghit raman insarcinata, pentru ca daca Mircea ar avea dileme de sarcina ar fi ceva dubas.

Sexul oral facut bine s-a dovedit, dupa multe experiente ale unora care si-au pus falusul la bataie ca este doar cel facut cu pasiune. Daca fata/baiatu il face din obligatie, numa ca sa scape, nu mai este nicio placere, si nici orgasmul nu vine, lumea se enerveaza si ajungem sa radem de intamplari de refuzuri. Nu cred ca este vreo fata/baiat care sa faca sex oral din placere, de fapt din pasiune si sa il faca la fel de bine si de placut atunci cand il face din obligatie. Eu cel putin nu pot. Pentru altii nu ma pronunt, fiecare cu bucata lui de biti.

Sexul oral facut cu iubire, sau din dragoste (de preferinta fara Mircea Radu). Nu stiu, nu mi se pare ca e cu mult mai diferit decat cel facut bine. Nu cred si sunt convinsa ca nimeni care nu pune pasiune in ceea ce face nu face bine. Dar, daca Mircea se refera la dragoste ca la sentimentul ala de iubire, atunci eu cred ca toata mituiala aia penibila “nu imi sugi pula nu ma iubesti” e de fapt o forma de obligatie. Pe de alta parte, cand zici sex oral, de ce toata lumea se gandeste doar la cel facut la barbati. mi se pare mie sau femeile nu prea se bucura de sex oral din partea barbatilor. Ah, nicio femeie in lumea asta nu va aprecia sexu oral pana nu va primi ea unul veritabil.

Deci dragul meu Mircea, la intrebarea ta, eu zic, ca il prefer bine facut. Iubirea nu are ce cauta in sex!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post un zambet amar
Next post Curatenia inainte de toate

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: