Loading . . .
5 jucării sexuale care vor elimina monotonia din viața de cuplu

5 jucării sexuale care vor elimina monotonia din viața de cuplu

Monotonia din viața de cuplu nu apare peste noapte. Este rezultatul unui cumul de factori al căror sursă sunt chiar cei doi parteneri.

Factorii diferă de la cuplu la cuplu, însă în esență sunt cam aceeași:

  • Oboseala de la locul de muncă
  • Lipsa unui exercițiu creativ
  • Nepăsarea privind dorințele partenerului
  • Lipsa unui stil de viață dinamic
  • Lipsa comunicării dintre parteneri

Acești 5 factori nu sunt singurii. În funcție de caz, aceștia se pot multiplica de cel puțin zece ori, rezultând practic acel cumul specificat mai sus.

 

Cum se instalează monotonia?

Monotonia se instalează treptat. E un fel de picătură chinezească, numai că ajunge să provoace acea delăsare sau lipsă de chef, care de multe ori se soldează cu eșecul în viața de cuplu.

Și nu, durata unei relații nu este direct proporțională cu monotonia. Nepăsarea este direct proporțională cu monotonia. De aceea, acest articol vă propune să uitați puțin de grijile de la serviciu, de copiii care par că au nevoie de voi în permanență sau de treburile casnice și să vă aplecați mai mult atenția unul asupra altuia.

Pentru că dacă monotonia nu apare peste noapte, cu ajutorul unor jucării sexuale alese pe sprânceană, viața voastră de cuplu chiar se poate schimba…peste noapte.

 

E ok să folosiți în cuplu jucării sexuale?

Ca să vă răspundeți la această întrebare, trebuie să vă îndreptați atenția către una dintre problemele enunțate mai sus: lipsa comunicării dintre parteneri.

Fără comunicare adevărată, va fi întotdeauna confuzie în ceea ce vă privește. Nu veți ști niciodată sigur ce vreți cu adevărat de la celălalt. Veți încerca mereu să ghiciți ce l-ar satisface pe partenerul vostru. Iar comunicarea nu e valabilă doar pe plan afectiv, ci și pe plan sexual.

Așa că lăsați timiditatea sau pudoarea deoparte (până la urmă, sunteți un cuplu, nu-i așa?) și vorbiți deschis despre niște jucării sexuale care să adauge puțină picanterie în dormitor.

 

5 jucării sexuale care să vă trimită pe culmile erotismului

Poate nu sunteți familiarizați cu elementele specifice sex shop-urilor, însă puteți să vă amuzați copios dacă intrați într-un astfel de magazin. Dacă vreți să evitați lipsa de intimitate dintr-un magazin fizic, puteți oricând să accesați un sex shop online.

Un magazin online precum erotica.ro, de exemplu, vă poate oferi o sesiune bună de râs, dar până veți fi ieșit de pe site, cu siguranță vă vor veni și câteva idei „serioase”. Dacă nu v-ați făcut curaj încă, atunci haideți să aruncăm un ochi la 5 jucării sexuale care vi s-ar potrivi de minune, chiar dacă sunteți începători:

 

  1. Vibratoare – un vibrator în dormitor poate face minuni. Contrar mitului că vibratorul este special pentru femeile singure, acesta poate fi folosit în partea de preludiu pentru crearea unei atmosfere fierbinți. Partenera ta va fi cu siguranță răvășită de acest stimulent, iar vibrația atmosferică vă va fi amândurora utilă ulterior preludiului
  2. Dildo-uri – mai mari, mai mici, cu forme ciudate sau normale, cu accesorii speciale sau simple, dildo-urile sunt întotdeauna o idee bună pentru puțină atmosferă în dormitor. Fă-i iubitei tale o surpriză amuzantă sau chiar surprinde-o sexy cu o astfel de jucărie sexuală
  3. Echipament BDSM – dacă iubita ta este înnebunită după Fifty Shades of Grey, consideră-te norocos, deoarece va urma o perioadă productivă cu jucăriile sexuale potrivite. Nu trebuie să îți placă durerea pentru a condimenta mai piperat experiența voastră sexuală, ci să îți placă să jucați niște roluri în care schimbați polul de putere de la unul la altul
  4. Jucării sexuale cu vibrații – fie că vorbim de vibratoare, de inele cu vibrații sau alte astfel de jucării sexuale, cu greu poți găsi ceva împotriva vibrațiilor. Fie că vrei energie, stimulare, plăcere maximizată sau pur și simplu o senzație complet diferită, jucăriile sexuale cu vibrații sunt gata să vă facă amândurora experiența mult mai…vibrantă
  5. Jucării sexuale pentru role-play – dacă n-ați mai încercat până acum, monotonia nu are nicio șansă împotriva jocurilor de rol. Pacientul și asistenta, elevul și profesoara, clientul și vânzătoare, puteți să dați viață la orice personaje vă doriți și să creați o experiență memorabilă

Iată câte idei și cât timp liber să le puneți în practică. Lăsați scuzele de tip „sunt prea obosit” sau „nu am chef acum” și apelați la un sex shop precum Erotica.ro pentru a da viață unei noi experiențe.

După ce o veți încerca pe prima, a doua experiență va veni natural și monotonia în cuplu e ca și învinsă.

Succes la ales jucăria sexuală perfectă pentru voi!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Intalnirea cu demonii
Next post Cand aventura ia o pauza

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: