Loading . . .

Tureaza-ma, la maxim!

Stiu ca ne cunosti pe amandoua la fel de bine. Cand o mangai si te uiti la ea, iar eu iti zambesc cand te vad razand si mangaind-o. Suntem aproape de aceeasi varsta dar te porti la fel de frumos cu amandoua. Imi place asta. Nu cred ca ne compari nici macar in gandul tau, dar eu imi permit sa fac comparatia asta.

Mainile tale se plimba mandru pe amandoua. Ai grija sa te asiguri ca suntem destul de pregatite pentru tine. Trebuie sa ne incalzesti pentru ca afara este frig. Trebuie sa te asiguri ca nu turezi prea tare motorul. E un pic mai batrana decat mine iar asta inseamna ca are experienta. Cand vad cum te porti cu ea, ma simt de parca ai face asa cu mine.

Momentele alea in care ma tachinezi pana la orgasme foarte puternice, tinandu-ma lipita de pieptul tau cu spatele, cu o mana peste sanii mei, iar cu celelalte degete asigurandu-te ca nu vreau sa-mi apropii picioarele prea curand. Acele momente seamana mult cu cele in care turezi motoru pentru a te asigura ca ti-a simtit lipsa, ca inca nu ai uitat cum poate urla, iar tie iti place sunetul ala. Este la fel ca sunetul unui orgasm pentru care nu a trebuit sa depui mult efort iar inima mea sta sa-mi sara din piept.

Devii tandru apoi. Magaieri si tot . Intrii incet, fara graba, vrei sa savurezi toata caldura pe care ai provocat-o. Vrei sa imi prelungesti placerea, chiar daca de multe ori, e atat de fierbinte incat devine periculos de aproape…

Un sofer bun, isi cunoaste masina dupa turatii. Nu are nevoie de niciun ceas. Simte motorul la fel cum tu ma simti pe mine incinsa, excitata, pregatita sa te savurez asa cum vrei. Nu ne grabim nicaieri, este timp. Sa admiram peisajul, finalul va fi pe masura…

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam pozitia asta
Next post Un geam poate prea luminat

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: