Loading . . .

Telefonul in viata sexuala

Este oare cineva care reuseste sa traiasca fara un telefon mobil? Daca ar fi cu siguranta ca oamenii cu care lucreaza acel cineva se chinuie mult sa dea de el. Se chinuie enorm. Multi dintre noi au deja doua telefoane, si un telefon care are acces la internet. Mai destept sau mai prostut, cert este ca depindem in mare parte de el pentru a ne duce la bun final viata noastra sociala pe care ne chinuim sa ne-o construim de cand parintii nostrii ne scot in societate si pana cand societatea ne scoate la pensie.

Prima problema a telefonului apare atunci cand in mijloc de act sexual, printre urlete, gemete si plezneli – suna telefonul. Ce-i de facut? Raspunzi printre gemete? Este normal sa raspunzi printre gemete? Poate raspunzi si incerci sa-ti controlezi respiratia. Cat de important trebuie sa fie ca sa raspunzi? Te opresti din actul sexual sau nu? Ignori pur si simplu telefonul? Eu mai nou il pun pe sonor low si il las sa sune. Nu exista nimic indeajuns de important ce nu poate sa fie rezolvat peste o ora. In plus mi se pare o lipsa de respect atat fata de partener cat si fata de cel care suna sa raspund la telefon in timp ce fac sex. Daca ar fi ceva indeajuns de important incat sa raspund, am bunul simt sa intrerup partida. Putina pauza nu poate fi un turn-off mai ales daca el insista si tu incerci sa-i raspunzi cat-de-cat decent.

A doua problema a telefonului apare atunci cand el poate deveni un mijloc de act sexual. Sexul prin mesaje care mai de care mai porcoase sau mai erotice poate fi un preludiu bun – in drum spre casa, sau in acelasi timp poate fi un inlocuitor in paralel cu imaginatia. Cel mai dragut este momentul in care mesajele se transfrma intr-o convorbire in care va completati fantezia reciproc. Spuneti unul altuia ce v-ati face mergand pe acelasi drum. De multe ori la sexu asta asa telefonic se intampla ca orgasmele sa vina deodata tocmai pentru ca va ghidati dupa respiratia sacadata din receptor.

Iar atunci cand imi suna telefonul la 5 dimineata pentru ca tu stii ca as fi disponibila daca nu mi-ar fi prea somn sa ma dau jos din pat, sa ne excitam la telefon ca doi adolescenti este ceva ce nu poate fi descris decat in orgasme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Surpriza din sfarcuri
Next post Vreau sa testam pozitia asta

Arhiva

Categories