Loading . . .
Te alint

Te alint

Uneori, cand ajung in starea in care am atat de multe orgasme incat ma simt vinovata am impresia ca sunt defecta. Sunt ferm convinsa ca daca ai stii ce cred cu adevarat in acele momente cand ma fastacesc si ma intorc si nu te las sa ma atingi, iar apoi dupa o joaca d-asta reusesc totusi sa ma calmez si sa te las sa faci “ce vrei”.

AZI NU

Zac in pat si fac iar pe interesanta. Infofolita pana la gat te vad cum te uiti suspect la mine. Stii ca ti-am pregatit ceva dar parca ti-e frica sa vezi ce pui mi-o fatat mintea. Presimti ca iar e o tinuta d-aia sexy si te apropii de pat facand pe timidul. Ma ridic in fund si observ dezamagirea ta ca sunt in tricou. Cu cat te apropii mai mult observi ca e de fapt tricoul tau iar asta te face sa zambesti strengareste. Pe bune, nu cred ca este alt termen pentru zambetul de pe chipul tau din momentul asta.

Te uiti si ma intrebi de ce ma uit asa la tine. Iti ridic tricoul si te pup deasupra buricului. Te amuza tot timpul cum iti atac “burtica”. Ma ridic in genuchi la un nivel cu tine si incep sa te sarut. Ma imbratisezi si vrei sa ma tratesti in pat. Nu te las. Esti usor debusolat. Nu stii ce sa crezi. Iti dau tricoul jos de pe tine si tu incepi sa intelegi.

Zilele alea cu care te amenint de ceva vreme au venit.

Nu te las sa te pui in pat inca, dar incep sa te alint. Te dezbrac si pentru prima data tu esti dezbracat iar eu nu. E drept, tot ce port este un tricoul de-al tau, dar principalul este ca port ceva pe mine.

Te sarut si te mangai. Imi plimb unghiile pe spatele tau pornind de la umeri si terminand la fund. Ma undui pe langa tine pana cand te enervezi si dai jos tricoul de pe mine. Ala ar trebui sa fie primul semn ca ti-am trezit interesul. Al doilea semn s-a trezit de mult timp iar eu incerc sa par ignoranta fata de el. Acum, sicer, cand vad minunatia aia pe care o cunoaste doar cleo, nu ar trebui sa fiu un pic de egoista si in timp ce imi plimb mainile pe corpul tau relaxadu-te usor, sa iti sarut fiecare parte care trebuie relaxata. Fiecare parte prin care trec degetele mele.

La fel cum tu nu te lasi atunci cand vrei sa-ti folosesti doar limba, buzele, degetele si dinti usor pentru a ma face sa gem, sa ma arcuiesc si sa vreau sa trezesc toti vecinii, aceeasi satisfactie o am si eu cand folosind aceleasi “accesorii” reusesc sa ajung aproximativ la acelasi rezultat. M-am molipsit de la tine si nu ma opresc pana cand nu aud acea placere si nu te gust asa cum meriti.

Buzele mele se muleaza destul de bine pe tine ceea ce se pare ca nu te asteptai. Rezultatul oricum nu pare sa te supere.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Uneori
Next post Asteptand un semn

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: