Loading . . .
Slave Suit

Slave Suit

M-ai devorat printre sfori care erau infasurate n jurul meu. In capul tau o fantezie incerca sa se implineasca dar nu ai reust sa gasesti pozitia care sa mearga cu costmul. Asta nu te-a oprit. Nu ai vrut sa-l dai jos pentru ca-ti placea. Era ceva nou in patul tau, ceva ce iti placea. Nu voi minti spunand ca mie nu-mi facea placere sa il port.

Ma simteam ca un ghem in mainile unei pisici. Te jucai cu mine cu atentie. Te plimbai cu limba pe langa sforile de pe trupul meu.

Ai fost usor revoltat sa vezi ca tot costumul are “echilibru” in sfarcuri. Ai avut grija in schimb sa le savurezi pana cand ele au devenit indeajuns de atente incat costumul statea bine pe ele. Observ ca iti place mult sa imi molfai sfarcurle. Sunt sigura ca daca te joci indeajuns de mult cu ele reusesti sa-mi provoci un orgasm, iar tu ai descoperit asta. Nu imi place cand descoperi astfel de secrete pentru ca mi se pare ca vrei sa ma tachinezi din orgasm in orgasm si asta nu imi place e seducator…

Cobori cu limba dar discuti cu cleo. Ii explici ca astazi nu vrei sa o inneci. Ii explici ca ai alte planuri pentru costumul asta, dar ca la costumul in care nu ma vei putea savura nu o vei neglija si iti vei lua revasa. Te lipesti de mine. Imi intizi picioarele pe pieptul tau, imi ridici bazinul. Imi tii picioarele cu o mana doar, iar pe cealalta o plimbi pe corpul meu.

Adori sa simti cum inima mea incepe sa bata din ce in ce mai tare si cum pe masura ce totul devne mai intens, iar tu te misti cand mai repede – cand mai incet – pe masura ce toate astea ma tin intr-o pozitie ce ar fi invidiata de multi iogini, corpul meu are cele mai frumoase palpitatii. Ador momentele in care ma faci sa tremur de placere, iar tu ai un zambet minunat pe chip atunci cand observi asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Absenta motivata
Next post Autoportret

Arhiva

Categories