Loading . . .

Rosu si matase. Vise si placere

Adevarul este ca am fanteziat foarte mult la un moment de maxim romantism. Mi-am dorit intotdeauna sa ma alinti si altundeva in afara de “acasa”. Mi-am dorit sa pot profita de alti pereti in afara de cei pe care-i avem noi. Adevarul este ca am fanteziat enorm in special la matase, la alinturi pe care nu mi le poti oferi intre cei patru pereti ai camerei tale. Am fanteziat mai mult la decorul in care ma savurezi decat la actiunea in sine. Am reusit sa-mi intaresc sfarcurile si sa ma ud doar la gandul unui pat enorm de baldachin, cu asternuturi albe de matase care scartaie sub trupurile noastre transpirate. Un asternut atat de moale si de catifelat incat ma simt prost ca pielea mea pare prea aspra in comparatie cu modul in care se simte asternutul sub pielea mea. Nu am crezut vreodata ca as putea sa fanteziez atat de mult cand vine vorba doar de lenjerie. De cele mai multe ori, am crezut ca nu este important decorul sau lenjeria. Am fost convinsa ca imi doresc doar sa te savurez, ca imi doresc nimic mai mult decat pe noi doi, ca nu conteaza peisajul, locul, lenjeria sau nimic mai mult atat timp cat noi ne savuram poftele, cat noi ne simtim bine.

Mi-ai aratat o lenjerie de pat pentru hotel. Era tot ce am crezut ca pot visa vreodata, poate chiar mai mult. Nu am crezut ca pot sa am un inceput de orgasm doar simtint lenjeria sub mine. Nu am crezut ca modul in care o simt o sa fie unul dintre factorii care vor afecta placerea mea. Am fost atat de uimita de toate sentimentele confuze in legatura cu aventura noastra spontana incat am ramas pe ganduri.

Da. Ai cinci simturi care excitate la maxim in acelasi timp te fac sa te urci pe pereti de placere. Da, atingerea trebuie sa fie tandra si catifelata dar nu doar atingerea ta dragul meu, atingerea asternutului sub mine este unul dinn lucrurile care ma fac sa torc de placere mai tare sub atingerea ta. Daca-mi spuneai cat de importanta este atingerea factorilor externi, cat de importanta este catifelarea maxima a asternuturilor, prospetimea, culorile, materialul ti-as fi spus de multa vreme ca esti nebun. Ca nu exista nimic din lenjeria de pat a unui hotel care sa ma faca sa ma simt mai speciala decat asternutul meu cu Disney sau cel creponat in dungi.

M-am inselat. Ai dreptate. Pentru a infinita oara ai dreptate. Felicitari dragul meu, ai adus un orgasm intr-un hotel. Sau invers. Sau intr-o lenjerie. Acum dulapul meu va fi plin de materiale in cautarea combinatiei perfecte a tale cu ele.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Lista limitelor
Next post La multi ani tie!

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: