Loading . . .
Re-venire

Re-venire

Momentul asteptat a venit. Momentul asteptat s-a hotarat ca nu se mai lasa asteptat si ca este momentul sa ne primim amandoi orgasmele tanjite in lipsa ta. Nu te acuz pentru lipsa, mi-a facut bine sa scriu de la asemenea distanta despre tine, dar m-a intaratat cu atat mai mult cu cat eram intr-una cu gandul la atingerile, sarutarile si soaptele tale. Cum sa ma relaxez cand eu vroiam sa scriu aproape zilnic ceva care sa-ti spuna cat de dor mi-e de tine. Mi-a priit atat de mult scrisul incat acum, caut iar o metoda prin care sa-ti bucur diminetile la cafea, sau macar seara la tigara. Sa-ti clatesti ochii si sa zambesti.

 001254
Ai revenit mai pofticios de cum te stiam, ai revenit plin de viata. Ai revenit umplandu-ma de idei si aducandu-ma iar intr-un zambet tamp si lung, in timp ce creierul meu gandeste povesti, creierul meu retraieste momente, iar corpul meu isi aminteste orgasme. Tremur la vederea fiecarei casute de New Post doar la gandul ca o sa retraiesc fiecare moment. Tremur de fiecare data cand imi dau seama ca inca nu mi-am gasit cuvintele, dar simt ca articolul trebuie sa iasa. Tremur de fiecare data cand ma gandesc cum sa exprim totul, astfel incat sa simta cat mai multa lume ceea ce simt eu atunci cand le descriu, ceea ce simti tu atunci cand le citesti. Chiar daca eu doar dau cu presupusul in legatura cu simtamintele tale sau ale altora, atat de mult vreau sa simt cum fierbe sangele in venele tuturor, de pofta, atunci cand citesc toate poftele pe care mi le faci, toate momentele in care ma inspiri, toate cliseele pe care ma lasi sa le expir.
Fiecare orgasm si revenire pe care o creezi este un cliseu. Fiecare atingere si respiratie care se atinge de pielea mea este o iluzie a cuvintelor care se rasfrang curioase spre detalierea celor mai intense momente. Momente pe care creierul meu nu se gandeste, pentru ca este ocupat sa faca cu otul altceva. Creierul meu nu le gandeste ci se abate de la orice ar provoca o miscare a lui. Ma relaxez atat de mult incat reusesc sa uit de mine, iar tu stii cat de mult nu-mi palce sa uit de mine. Stii in acelasi timp cat de mult imi place sa uit de mine, sa te las sa ma duci si sa ma transformi, in cel mai apetisant orgasm degustat.
Revenire. Ai venit asadar, umplandu-ma iar de un zambet tamp si de orgasme. De cuvinte si de idei. Bine ai revenit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cand imaginatia invie
Next post Secretul schimbarii

Arhiva

Categories