Loading . . .

Secretul schimbarii

Incercai sa intelegi, iar eu nu intelegeam de ce. Nu am vrut niciodata in mod deosebit sa stiu de ce unii oameni vor sa stie unele lucruri. M-a durut exact in zonele in care te doare atunci cand un necunoscut intr-un bar vrea sa-ti spuna toata viata lui. Stiu, nu este corect din partea mea sa am atata indiferenta, mai ales in astfel de momente. Mai ales eu.

Stiu, eu sunt speciala. Ar trebui sa ma gandesc la toate legaturile astea. Ar trebui sa ma gandesc la cum te simti tu, sau el, sau ceilalti.

Uneori, ma intreb de ce incerci atat de mult sa ma intelegi, mai mult: CE incerci sa intelegi.

Cum de te schimbi atat de repede?

In ce sens? Te intreb privindu-te uimita. Nu m-am schimbat. Sunt inca goala la tine-n pat si ma gandesc daca ar trebui sa ma dezlipesc din bratele tale si sa ma duc acasa, sau sa mai raman aici si sa te conving ca mai poti o tura.

Pai esti atat de dragastoasa, o faci atat de natural.

Nu inteleg.

Te privesc deja putin buimacita. Ma ridic din bratele tale si te privesc mijindu-mi ochii sa-ti vad fata mai bine in intuneric.

Imi dau seama ca nu esti asa doar cu mine. Stiu asta. Realizez asta. Dar apari, vii si ma strangi in brate. Ma saruti, ma seduci, te porti de parca altcineva nu mai conteaza. Te porti de parca-ti face placere sa faci tot ce faci.

Dar imi place ce fac. Intelegi tu? Imi place. Imi place sa-mi petrec timp cu tine si sa iti transmit astfel si tie sentimentul. Imi place sa te sarut si sa te simt. Imi plac toate momentele astea. Chiar daca intre noi este doar asta, daca nu te simti in largul tau si nu este confortul necesar, orgasmele noastre sunt inutile. sexul oricat de vulgar si carnal ar fi el, este totusi un lucru care se face in doi. Pentru ca el sa fie veritabil, trebuie sa-ti arat cat de mult vreau sa se intample lucrurile intre noi. Zona ta de confort este importanta pentru orgasmele mele.

M-am obisnuit probabil prost sa ma mulez dupa fiecare fantezie, dupa fiecare dorinta, plecand cu gandul ca placerea ta o va face mai buna pe a mea. Am mers multa vreme pe ritmul asta si a fost ok. A fost mai mult decat m-am asteptat de cele mai multe ori, dar a fost si esecul secolului de indeajuns de multe ori. Nu spun ca este o reteta de succes atunci cand faci cauti orgasme dintr-un joc atat de carnal. Nu spun ca sentimentele nu afecteaza intr-un fel sau altul toate astea, spun doar ca asa reusesc eu sa ma simt bine.

Nu stiu cum reusesc, poate ca trebuie sa-mi recunosc mie ca asa imi place sa se intample lucrurile, sau poate ca asa merge mai bine. Secretul absolut al placerilor mele.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Re-venire
Next post O alta stare de spirit

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: