Loading . . .
O teorie a masturbarii – partea 2 – Atingerea

O teorie a masturbarii – partea 2 – Atingerea

Ca femeie, este atât de simplu să ajungi pe culmile plăcerii. E drept, este de multe ori un mascul binevoitor la o mână (la propriu) de ajutor un plus, dar, nu neapărat. Femeia din mine urlă de multe ori, urlă de entuziasm. Îmi vine să îi pun un căuș la gură ca să tacă. E atât de gălăcioasă încât o aud din spatele timpanului până în moalele capului. Urlă de entuziasm, iar cleo se udă de bezmetică, la fiecare mascul feroce pe care-l vede.

Am spus eu cu mult timp în urmă, o glumă: dacă eram bărbat, tot cu ea sculată stăteam.

Probabil sunt eu prea entuziastă. Probabil că de aceea îmi plac pantalonii strâmți. O simt cum se udă, iar cusătura pantalonilor care se freacă de mine prin chilot de câte ori mă așez, mă ridic, mă mișc mai brusc, mă face să îmi dau seama că în curând, entuziasmul meu se va vedea cu ochiul liber prin tricou. Sfârcurile întărite pot fi de multe ori însușite aerului rece, dar ce briză de vânt rece găsești într-o vară toridă pe-o terasă în mijlocul orașului? Pot doar să sper că paharul rece din fața mea este o scuză bună. Uneori este, dar, nu cred că o să țină scuza asta la infinit. Spun scuză, pentru că, la final, asta este. O metodă a mea de a mă scuza pentru că sunt prea entuziasmată. Da. Sunt însetată, înfometată de toate lucrurile astea. Infometată de tine, de felul în care mă atingi, asta se simte în fiecare moment în care mă gândesc la tine, pentru că mă transform. Mă transform într-o înghețată care se topește. Pic cu pic. Pic. Pic. Pic. Fiecare strop, se prelinge. Pic.

Eu am, dezavantajul, sau avantajul, de a fi mereu pregătită. Nu cred totuși că pregătită este termenul potrivit, dar, este foarte aproape. Dezavantajul este că excitația mea imensă este de multe ori înțeleasă greșit. Dezavantajul acesta există doar dacă cel care se bucură de el, nu știe ce are sub mână – la propriu.

Apoi, ajung lângă tine. Te privesc și te sărut, mă preling în brațele tale complet. Sunt udă. Leoarcă.

Mă așez în fața ta, te privesc. Ochii tai senini îmi spun că pui ceva la cale. Nu știu dacă am puterea să întreb ce, dar cu siguranță urmează să îmi arăți. Începe excursia frumos plănuită de tine până la ultimul amănunt. Începe excursia care cu siguranță mă va menține udă.

165-93

Găsești întotdeauna metode prin care să mă faci să mă scurg fără să mă atingi. Parcă o faci intenționat. Nu știu cât de mult realizezi tu acest lucru. Cât de mult conștientizezi faptul că mă topește de plăcere doar simpla ta prezență. Să te văd, să mă apropii de tine, să îți simt privirea în gândurile mele, să îmi imaginez atingerile tale, chiar dacă tu ești lângă mine și n-ar fi nevoie. Fanteziez cu tine până la ultimul detaliu, chiar dacă te regăsesc la câțiva centimetri de mine.

Ajung să mă termin – la propriu – să am orgasme și să tremur de plăcere, doar privindu-te. Doar stând lângă tine, încordându-mi mușchii la gândul atingerii tale, mergând cu mintea în momentele care vor fi, cum le visez eu. Fiecare curbă, fiecare groapă evitată, accelerație, trafic, visele mele ajung într-o zonă în care văd muzică și aud culori, plăcerea mea pleacă în zone psihedelice despre care am citit în confesiunile celor care iau substanțe halucinogene. Ești drogul meu, care mă termină și mă transformă într-o fântână arteziană prin simpla prezență. Mă topesc, mă ud, mă excit la infinit așteptând totul, ajung să am orgasme. Mă masturbez inconștient fanteziind la tine, cu tine de față. De multe ori o fac doar din pofta de tine, din pofta de a te simți. Ridici atât de mult adrenalina în mine, încât de multe ori nu este nevoie să mă atingi pentru a avea orgasme.

Lângă tine, mă simt ca o virgină care se masturbează pe ascuns, se freacă incet de chilot, de marginea de la scaun, de șaua de la bicicletă, de strânsoarea picioarelor mele atunci când le pun unul peste altul. Mă scurg, plăcere flămândă de tine și de tot ce formezi în mine. De cuvinte, orgasme, tremurul corpului meu și visele mele care zboară flămânde, ca un început de săptămână spre stele, lună. Eclipsa corpului meu, răsăritul orgasmelor, vuietul pe care vântul îl face în urechile mele, dar plăcere se perindă în fața ochilor mei.

Ca femeie, este foarte ușor să ajungi la orgasm singură, dar tu cu siguranță ajuți ca ele să fie tot mai puternice.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O teorie a masturbarii – partea 1
Next post Tachinarea departarii

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: