Loading . . .
Povesti si imagini

Povesti si imagini

Astept plecarea ta, pentru a putea scrie si despre lucrurile pe care nu reusesc sa ti le spun acum. Pentru a putea sa scriu despre cel despre care n-am putut scrie cand i-au fost momentele de glorie, dar acum nu stiu cum altfel sa-ti povestesc cum ai putea sa ma terorizezi. Nu vreau sa faci ce face el, vreau doar sa te gandesti ca mai exista moduri prin care te poti juca, care-mi plac. Ai descoperit unul din greseala, iar cu putin curaj ai inceput sa-l exploatezi.

Constient si subconstient vorbesc cu tine prin imagini si povesti. Iti spun prin tot ceea ce scriu, tot ceea ce iti arat, toata pornografia care se plimba mai rau decat o bila de ping-pong intre noi, prin toate astea, iti spun ce mi-ar placea sa-mi faci. Cum te doresc, cat de mult in acel moment, ce mi-ar placea sa-mi faci uneori iar tu eziti, ce mi-ar placea sa-ti fac in alte momente, cat de mult imi lipsesc soaptele si buzele tale lipite de corpul meu, care freamata rece sub tine.

Sunt un cub de gheata care se topeste prin orgasmele tale.

Sunt o printesa care te lasa sa te incolacesti in jurul meu pentru a-ti putea simti respiratia umeda pe sani, pe abdomen, pe spate. Corpul meu iti apartine tot, dar din pacate a venit cu o personalitate de printesa care nu stie sa ceara. Chiar daca printesele au fost toate obisnuite sa cerseasca ceea ce vor, aceasta printesa nu stie. Aceasta printesa nu cere, dar aceasta printesa lasa mesaje subtile in jurul ei pentru a ghida bestia animalica spre orgasmele si tortura suprema a placerii.

Astept cu frica momentele in care vei atinge orice limita a orgasmului prin toate cliseele pe care le poti depista. Astept cu frica si cu speranta momentul in care ma vei face sa ma urc pe pereti de placere, pentru ca vreau sa te provoc, asa cum stiu eu mai bine, asa cum sper sa reusesc, asa cum cred ca iti place, pana cand ma vei seca de puterea de a ma misca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Inca o zi de luni
Next post Ochii catre suflet

Arhiva

Categories