Loading . . .

Piesa cu piesa – impreuna un puzzle

Stiam ca impreuna facem un intreg dar asta suna mult prea siropos. Nu asta cautam niciunul dintre noi. Noi cautam doar acea bucata care sa ne faca sa uitam de tot, dar sa nu uitam de noi.

Fara niciun fel de siropeli. Fara gudureli aiurea. O relaxare simpla, fara nicio complcatie. Un puzzle pe masa si o bere. Nimic mai mult.

Ne privim printre gene si ne prefacem a fi preocupati cu puzzle-ul. Adevarul este ca e o provocare sa nu ne guduram si mangaiem cum o faceam la un film pana acum. Ne intindem accidental pentru a ajunge la piese care par sa fie in brate la celalalt, uitam de ele sarutandu-ne infinit deasupra lor.

Am devenit prinsa de coltul de puzzle la care lucram. Parca uitasem de tot ce ma inconjura si nimic nu mai conta. Din cand in cand sorbeam cate un pic din bere pentru ca mi se usuca gatul, apoi continuam sa raman prinsa in lumea culorilor care incepusera sa ma fascineze tot mai mult. Simt manile tale pe talia mea si imi amintesc ca esti langa mine. Buzele tale se opresc pe ceafa mea. Sunt reci. Le plimbi incet pe gatul meu ajungand la umar, iar apoi ma musti usor. Imi intorc capul spre tine zambind iar tu incepi sa ma saruti.

Se pare ca ai fost usr gelos pe bucata de carton de pe masa. Imi place cand iti lipesti trupul de mine si iti simt buzele reci care imi fac trupul sa tremure de fiori. Ma ridici si ma intinzi pe masa, peste munca noastra de cateva ore. Nu iti pasa si nici mie. Simt piesele sub spatele meu si buzele tale peste sani mei. Este un sentiment ciudat, iar tu ca intotdeauna, petreci mult timp alintandu-ma.

Iti plimbi buzele si limba este tot trupul meu. Asteti sa vezi cum tremur si cum respiratia mea devine din ce in ce mai sacadata in functie de cum te joci tu cu limba. Este o adevarata provocare sa nu dau pe jos toata munca mea, dar la cat imi simt trupul de fierbinte nu cred ca ar trebui sa-mi mai pese de astfel de amanunte.

Nu stiu ce piesa lipsea dintre noi, dar simt cum puzzle-ul de sub mine se desface facandu-ma sa-l completez inapoi dupa ce mangaielile tale vor arunca o multime de piese pe jos. Prinzi o piesa intre dinti si o plimbi peste mine. Ma zgarie usor iar acest lucru ma face sa ma serpuiesc putin, oprindu-te din ceea ce faci si in acelasi timp pentru ca zgarieturile alea usoare ma fac sa vreau sa te acopar cu saruturi, sa ma lipesc mai tare de mine, sa simt piesele astea printre noi ana cand le vom umezi cu trupurile noastre, cu orgasmele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fuck Friends
Next post Despre iubita prietenului meu

Arhiva

Categories