Loading . . .

Nume de cod : uragan puternic

Bancul ala cum ca femeile se aseamana cu uragane deoarece vin ude si te lasa fara nimic, e pui mic. E pui mic deoarece barbatii fac femeile sa se ude. Barbatii, in special tu, sunt ploaia, ploaia care ne uda si ne face corpul sa fie ud, ne face corpul sa se simta cald, ne face pe noi sa ne dorim sa nu ne uscam – vreodata.

Intr-o vreme detestam plaia si faptul ca ma ud repede atunci cand doar incep sa ma gandesc la anumite lucruri. Uneori mi se parea ca organismul meu face toate astea intentionat, se uda ca sa-mi transmita anumite lucruri, ca sa-mi spuna ca si el vrea sa ma ude, sau ca el ma poate uda mai tare. Existau zile in care ma simteam aproximativ prost pentru ca ajungeam la el uda.

Imi place sa ma plimb prin ploaie, sa fac miscarea aia teatrala si melodramatica de a ridica fruntea spre cer si a vedea cum ma uda ploaia pe fata. Picurii mari care pica pe pielea mea care se infrigureaza oricat de calzi ar fi picurii. Uneri imi imaginez ca picurii sunt buzele tale, este sentimentul ala de corp rece si cald in acelasi timp. Buzele umede sunt asemanatoare cu picurii de ploaie, sau sunt eu prea fierbinte sau esti tu prea rece. In fond este nevoie de doi pentru ca sa fiu uda. Te prefer sincer pe tine in locul ploii deoarece tu ma incalzesti mai mult.

225 059

Mainile tale imi cuprind corpul si nu trebuie sa faci nimic ca sa ma uzi. Ma curpinzi pur si simplu in brate si iti lipesti trupul de al meu, devenim unul pentru ca suntem lipiti unul de altul, devenim uzi pentru ca suntem un cmplot al norilor. Ne-am intalnit si am scos scantei care fac atmsfera umeda. Esti un uragan pentru ca ma bulversezi si ma smotocest, ma uzi si ma faci sa nu mai fiu buna de nimic. Atunci cand apari tu sunt instare sa ma balbai sa incerc sa reactionez, sa nu ma ud si POATE, poate, poate, sa stiu ce sa zic pentru ca situatia ciudata sa dispara.

Esti ploaia mea pentru ca ma uzi si imi ajungi in zone in care umezeala ma face sa zambesc. Esti furtuna care ma face sa imi doresc sa zac in pat, sa opresc timpul si sa privesc, sa te sarut, sa te musc de limba, sa te imbratisez, sa te tin in mine, sa imi inconjor picioarele in jurl taliei tale, sa simt peretele rece in spatele tau, sa iti simt dintii pe sfarcuri sa te musc de buricul degetului sa ne certam pentru ca vreau sa te sug doar un pic si pentru o secunda tu sa fi cel alintat.

Esti furtuna care ma schimba pentru cateva momente si devin altcineva, ca atunci cand am reactii doar pentru ca m-a prins o afurisita de ploaie in oras – rad sau ma enervez – asa esti si tu pentru ca vreau sa stau si sa te las sa ma alinti dar vreau sa iti da mai mult decat n orgasm atat de ud incat cel mai mare uragan de pe planeta asta nu vine asa umed de cum ma faci tu sa fiu. Esti uraganul meu pentru ca ma rascolesti in adancuri – la propriu, si scoti din mine racnete, gemete, unghii in spate, brate, gat (in limita manichiurii) si lasi in urma o umezeala de care pana si eu sunt uimita.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Concursul de masturbari
Next post Amantii amantei

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: