Loading . . .

Defilarea deflarilor

Unul din lucrurile pe care nu si le permite o amanta de calitate este sa fie geloasa. Unul din lucrurile pe care nu mi le permit cu tine este sa ma implic in viata ta personala pentru ca voi urla – la propriu – de gelozie. Imi placea foarte mult timp sa cred ca sunt doar a doua. Este placut sa te simti a doua in conditiile in care prima dispare frecvent din peisaj. Nu este neaparat o bataie pe locurile podiumului, nu vreau niciun loc pentru ca n-am pretentii, dar pe de alta parte am descoperit ce nu vreau.

De-a lungul timpului am reusit sa evit ca povestile sa se intersecteze intre ele, baietii sa nu aiba ocazia sa schimbe nici macar priviri, sa nu existe suspiciunea ca ma culc cu altcineva din zona sau ca pentru o secunda mi-as dori asta. Uneori chiar imi doresc asta pentru mai mult de o secunda, dar pentru ca sunt cu tine nu plec cu altcineva. Poate ca uneori m-ai incuraja sa fac asta, poate ca ai face o multime de prostii cu mine doar pentru ca eu as reusi sa ti le ridic la fileu. As reusi foarte usor sa te excit cu ideile mele traznite chiar daca aia ar implica o multime de alte cacaturi. Nu ma mai mint cu multe din promisiunile tale pentru ca-mi fac sange rau, ma enervez si stric o gramada de neuroni doar de dragul rasfatului tau sexual atunci cand te simti nesigur.

Am descoperit cu ceva timp in urma ca iti ofer o siguranta atunci  cand nesiguranta pune stapanire pe viata ta. Iti place ca sunt destul de calculata in modul meu zapacit de a fi si incerci constant sa te tii de promisunile pe care eu iti spun incontinuu sa nu mi le mai faci. Siguranta asta este doar pana cand iti iei avantul si te intorci iar la tendavura aceea din viata ta din care plec atunci cand ma simt in plus. Poate ca ar trebui sa te sesizezi cand fac asta, poate ca intr-un fel o faci, dar esti atat de ocupat de restul lucrurilor ce vuiesc in jurul tau incat uiti de mine. Nu ma deranjeaza.

Am descoperit ca nu vreau sa fiu doar o discutie peste masa si un schimb subtil de priviri. Nu imi place sa descopar care sunt gagicile cu care te culci tu in mod regulat pentru ca nici eu nu defilez in fata ta cu ei. Este totusi o usoara forma de respect ca intre toate tanjelile noastre, fanteziile si chicotelile sa nu intervina alte persoane. Mi se pare de un prost gust care ma face aproape sa ma simt geloasa chiar daca nu am un motiv solid ca sa fiu. Oare am putea sa nu ne etalam viata prea personala unul in fata altuia ? In fond ala este motivul pentru care reusim sa nu ne atasam unul de altul.

Hai te rog sa ramanem la amagirile noastre. Ca vom fugi un weekend impreuna undeva si ca ne vom lasa de fumat.  Te anunt ca eu nu vreau sa ma las de fumat, cat despre un weekend departe – doar daca facem un puzzle 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post De vorba cu tine
Next post Surpriza din sfarcuri

Arhiva

Categories