Loading . . .
Despre iubita prietenului meu

Despre iubita prietenului meu

Ea este fata aceea pe care evit sa o cunosc deoarece nu vreau sa devenim prietene. Ea este fata aceea care are prinzatoarele de par intinse prin casa in timp ce eu le tin pe ale mele in geanta pentru ca ea sa nu banuie existenta mea. Ea este cea care e uita suspect pe hainele lui atunci cand observa ca firele de par de pe bluza lui nu sunt ale ei.

Eu sunt unul din motivele pentru care ea este paranoica. Eu sunt unul din motivele pentru care el zambeste poate mai des, dar cu siguranta face sex in mod regulat. Nu stiu exact ce este in capul ei de multe ori. Incerc sa nu stiu deoarece nu este treaba mea. Ea este treaba lui, eu devin doar un accesoriu. Un accesoriu de sex. Nu este frumos ceea ce devin eu, dar in momentul in care eu ma identific cu un obiect si nu ma deranjeaza, nu inteleg de ce ar derenja pe altcineva.

Ea este cea care stie ca el isi doreste si alte fete dar nu are de gand sa faca mare lucru in privinta asta. O sa le stearga numerele de telefon si o sa le dea unfriend iar el astfel o sa uite cum trebuie sa le caute pentru a le curta deoarece iubita lui nu doreste sa mai faca sexulet cu el.

Da draga mea, el este prietenul meu pentru ca mi se pare mult prea vulgar sa spun : “este doar un tip cu care ma fut” , astfel nu este atat de impersonal tot sexul acela nebun pe care-l facem – in acelasi pat de multe ori . El este in acelasi timp si prietenul tau dar pe mine nu ma deranjeaza sa impart, si nici nu ma intereseaza care este diferenta intre noi (adica toata teoria aia : ce are ea si nu am eu), deoarece asta depinde atat de mult de gusturile lui incat pe mine ma face o egoista. Chiar daca m-am impersonat mult facandu-ma un obiect, imi place sa fiu obiectul lui. Stiu ca si tie iti place, dar nu stiu de ce alegi sa nu mai faci sex cu el, sa nu mai faci dragoste, sa nu-i mai simti mainile alea flamande, barba plimbandu-se  pe corpul tau, limba savurandu-te flamand si asa mai departe.

Draga mea, sa stii ca prietenul tau ma va cauta de cate ori simte nevoia sa povestim, de cate ori simet nevoia sa facem sex ca chiorii, de cate ori ii va fi dor de mine. Nu vorbim de tine pentru ca nu este treaba noastra. Aberam despre existenta sufletului si pentru cateva ore parem ca un “cuplu ideal”. Nu suntem un cuplu ideal, iar ceaa ce se intampla intre noi este atat de carnal incat nu avem de ce sa punem sentimente.

Trist este, ca voi doi aveti relatia ideala, pe care de multe ori eu o invidiez. Sa-ti spun un lucru : nu vreau sa va mai invidiez iubirea pentru ca mi se pare atat de fals sa invidiez o relatie cu minciuna, posesivitate, crize, gelozii si inselat.  “It’s just sex” nu este o scuza.

Uneori, vreau sa-i spun la iubita prietenului meu ca daca el ma vrea, va stii intotdeauna unde sa ma gaseasca, dar pana la urma ma gandesc ca nu e treaba mea sa-i amarasc ei relatia si asa complicata. Pacat 🙁

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Piesa cu piesa – impreuna un puzzle
Next post Lunea recunoasterii

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: