Loading . . .
Perfectiunea fanteziilor

Perfectiunea fanteziilor

Stateam si il priveam in ochi. Simteam cum ma priveste, cum ma doreste. Cum si-ar dori sa nu existi doar pentru ca i-ai intrerupt fantezia ideala in punctul culminand. I-ai intrerupt visarea catre orgasmul perfect. Sa fiu in locul lui si eu te-as ura cel putin la fel de mult ca el. Poate ca as accepta infrangerea diferit, sau as mai spera. Poate ca as vrea sa invat de la tine, sau as veni fudul si te-as privi, stiind ca am reusit sa las in urma.

Ce nu stie el este ca n-a lasat nimic in urma. Bine, exagerez putin, a lasat rabdare si cunoastere. A lasat controlarea si visarea. A lasat masaje in urma, negari, dar lucruri prea putin importante pentru a forma o personalitate, o pasiune, sau chiar pentru a scoate cuvinte frumoase. Statuile virtuale se hranesc cu pasiune si orgasme, nu doar cu una dintre ele.

A observat toata schimbarea de stil, a vazut cum se schimba totul in fata lui si devine tot mai “fancy”. Devine tot mai atractiv si mai expus pietei. Tu nu esti aici si toata marfa se expune mult mai frumos decat inainte. Totul se expune mult mai bine si admiratorii nu inceteaza sa curga de parca ei ar fi existat intotdeauna. Ii simteam privirea invidioasa de cate ori plecam si credea ca o fac cu tine. De cate ori se apropia sa vada daca poate sa-ti tina locul ma gandeam sa-l intreb:

– Vrei sa stii cc face cel care e mai bun ca tine?

Il priveam de multe ori gandindu-ma ce crede. Daca schimbarea asta de zambete si incruntari a venit in acelasi timp cu tine, sau a venit dupa plecarea ta din pofta de a face ceva diferit, de a schimba.

Imi place noul tau stil! Esti altfel…

Nu, sunt asa cum am fost intotdeauna. N-am schimbat nimic in afara de atitudine. Acum atitudinea mea este influentata dupa orgasmele lui, dupa sarutarile lui si felul in care ma strange in brate. Atitudinea mea este acel ceva care m-a adus aici de multe ori, care a atras toti ochii, care atrage. Chiar daca nu stiu sa ma apreciez pe mine, cand observ privirea flamanda a lui care doreste sa ma manance si sa ma devoreze oriunde si oricand, nu mai exista nimic in jurul meu care sa-mi stearga zambetul inganfat de pe fata.

Vrei sa stii cu ce e mai bun decat tine?

El nu se plange ca cleo este prea uda, chiar se bucura atunci cand este. Chiar o savureaza mai mult, vrand s-o faca sa fie uda mai tare, mai mult, pana cand nu mai rezist.

Stie cum sa citeasca absolut toate semnele pe care le dau, chiar daca in urma cu cateva minute ii explicam ca nu vreau sa fac acest lucru. Stie sa ma faca sa-l doresc, sa-l devorez, sa ma aduca pe filmul potrivit in fiecare moment, deoarece orgasmele au o coloana sonora pe care nu trebuie sa le ignori vreodata.

Citeste, el citeste, si se bucura de fiecare caramida virtuala pe care i-o pun statuii lui, incurajandu-ma atat sa o fac mai mare, cat si sa nu-l mai transform intr-un zeu al orgasmelor.

Este un Animal nesatul, caruia nu-i pasa de nimic, decat de propria persoana, iar asta este suficient pentru a fi perfectiunea tuturor fanteziilor care se contureaza in mintea mea.

Fantezii care au inceput sa prinda, flamande, contur si in mintea ta. Astepti sa vezi de ce l-am laudat atat de multa vreme, astepti sa vezi ce m-a invatat. Dar ceea ce nu stii tu, dar stie el, este ca nu o sa vezi. Pe tine doar am sa testez lucruri cu care vreau sa-l surprind pe el la momentul acela. Am sa profit acum din plin de toate astea, pentru ca s-a intors roata. Dar nu am sa te fut, nu am sa inghit nimic, am sa te termin, dezleg (daca este cazul), iar apoi am sa ma duc acasa sa ma gandesc cum pot sa imbunatatesc totul ca sa fie perfect pentru el.

Stii de ce este el mai bun decat tine?

Pentru ca in tot egoismul lui, stie sa respecte.

20151123-XXX_0400-248

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ziua fara de chiloti
Next post Singuratati internautice

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: