Loading . . .
Ochii care vad in spatele hainelor

Ochii care vad in spatele hainelor

E de prisos să spun că atunci când ne vedem ceva în mine fierbe. Poate că totul a fost o minciună. Cu siguranță că totul a fost o minciună, dat fiind faptul că sfârcurile mele sunt tot întărite atunci când ne vedem. Am întotdeauna un sutien cu mult burete, ca să ascundă asta. Pantaloni largi ca nu cumva să mă atingă ceva între picioare în timp ce te privesc si să mă ud instant. Ar putea să mă atingă mâinile tale, sau limba ta flămândă, dar astea sunt fanteziile pe care n-am voie să le am.

Interzis, bad girl!

Nu face asta, îmi spun de fiecare dată. Nu îți imagina cum smulge hainele de pe tine, te aruncă de-un perete, iti prinde mâinile la spate si intră puternic în tine, lipindu-ți sânii de perete. Nu îți imagina că-l simți tare în interiorul tău, în timp ce excitația ta se prelinge pe amândoi. Nu îți imagina ritmul acela de dute-vino pe care-l are, pentru ca tu să-l simți adânc și tare. Nu trebuie să îți imaginezi nimic, deoarece orice gând de acest fel îți va face sânge rece și te va face să te aprinzi. Vei picura strop cu strop, sfârcurile întărite vor ieși flămânde prin haine dorind să fie roase, mintea  o va lua iar razna la tot felul de scene, parcă socoase din fanteziile unei virgine care visează la ziua când va deveni cea mai bună vedetă de filme porno.

Ochii tăi văd în spatele hainelor mele de fiecare dată, iar mintea mea imprima exact ce ochii tăi văd prin haine. Ochii tăi văd orgasmele pe care mintea mea le imprimă pe retină până la cel mai mic detaliu. Mintea mea le imprimă de la țipete și urlete, unghii pe spate, mâna ta în părul meu, sfârcurile mele roase de dinții tăi, toate imaginile pe care mintea mea le proiectează sunt atât de greșite, dar atât de plăcute în același timp.

Poate că ochii care nu se văd se uită, dar important este să se uite unde trebuie, pentru că mintea oricum zburdă doar acolo unde vrea ea.

One thought on “0

  1. adevarul e ca ai si niste sfarcuri care cer sa te joci joci cu ei si care cer sa ii musti cate un pic la fiecare tur de limba in jurul lor !

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Placere vinovata
Next post Cautam

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: