Loading . . .
Pofte si arome (de orgasme)

Pofte si arome (de orgasme)

Atunci când îmi lipesc buzele de ale tale și simt gustul meu, șiroaie de plăcere îmi tremură corpul. Zâmbetul tău mă face să mă simt ca o adolescentă, dar gustul meu, gustul tău. Acum, amândoi avem aroma eiaromă de cleo.

Mă întreb de ce te las să ieși dintre picioarele mele, când mi-ai demonstrat de atâtea ori cât de mult îți place – îmi place. Nu e foarte greu sau foarte ușor, dar un lucru este cert, nu vreau să mai îmi abțin niciun orgasm. Vreau să mă simți cum explodez la tine pe limbă și mă preling pe buzele tale. O fac repede, pentru că tu ești pofticios iar eu sunt flămândă de limba ta care-mi dă târcoale.

Mintea mea o ia razna, se oprește în cuvinte care se împietresc acolo, se oprește în imaginea ochilor tăi căutând foamea orgasmelor mele. Metafore ale poftelor, aromelor, orgasmelor, gemete tăcute sau urlate, perne care se șifonează sub strânsoarea mâinii mele, gura mea care se deschide flămândă – să ceară, să geamă.

Dar cuvintele prind forme ale pozelor, ale poveștilor care se lungesc în imagini și poze. Orgasme care explodeaza puternice după multe zile în care au fost ascunse, orgasme care așteptau doar o limbă flămândă pe care să se prelingă – flămânde.

Dar cine mă cred eu, povestind aici despre limba ta flămândă, când tânjesc cu atâta dorință după diminețile răcoroase în care mă umpleai de energie și de somn. Îmi hrănești o poftă a unei pasiuni care a lipsit, a unei plăceri pe care am negat-o ani întregi de frica unei explozii, de frica orgasmelor prea puternice pe care nu le pot controla. Acum mă zbat sub limba ta flămândă, sub buzele care îmi sărută umezeala excitației și a orgasmelor pe care mi-o provoci. Te-aș ține doar acolo și nu te-aș lăsa să pleci, decât dacă înainte, mă-ntorci pe burtă să vezi ce frumos strălucește diamantul, iar apoi strângându-mi fundul în palme, intri flămând în mine.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post 7 mituri despre implantul cu silicon și mărirea de sâni. Ce e adevărat, ce e fals?
Next post Intalnirea cu demonii

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: