Loading . . .

O amanta. Doua relatii. Trei personaje

O amanta.

E ceea ce poate si-a dorit intotdeauna. Este jocul potrivit. Ai tot ce-ti doresti. Afectiune atunci cand trebuie, sex de calitate, atentii ca sa nu uiti ca esti speciala, ai absolut tot ce iti trebuie. Ar trebui sa fi nebuna sa vrei mai mult decat sex de buna calitate lipit cu pasiunea unui iubaret infocat, care-ti aduce cadouri ca sa nu te simti neglijata si pentru ca nu cumva sa-ti treaca prin minte sa-i reprosezi ca te foloseste.

Stii de fapt ce esti si iti place statutul. Te face sa-ti amintesti de amantele alea innebunite dupa Casanova si in mintea ta creezi o poveste de iubire atat de speciala, chiar daca el este acolo doar cand aveti amandoi nevoia de a va relaxa pentru ca altceva nu exista mai bun.

Doua relatii.

Vrei mai mult si incepi sa strici totul. Atunci cand totul merge perfect avem tendinta omeneasca de a strica totul, absolut totl. Nu ne intereseaza decat de noi. Iar tu ai creeat deja relatia perfecta cu un Casanova. Mintea ta care este insetata de povesti de iubire, telenovelele si serialele care-ti arata clipa de clipa ca exista iubire in spatele amantei sunt factorii care nu te trezesc la realitate. Nu mai exista prieteni in peisaj deoarece Casanova este perfect.

Relatia lui exista acolo si tu o privesti de la departare. Trebie sa te asiguri in fiecare clipa ca esti mai buna decat ea, dar nu e vorba de cine-ce-face, este vorba despre sentimentul pe care il creezi. Cu siguranta esti perfecta pentru o relatie cu cineva, dar nu cu el. Acesta va fi raspunsul pe care-l vei primi. Nu pune intrebarea! Profita cel mai mult de  sentimentl acela de siguranta care este in mainile li atnci cand te tine in brate. Nu pune intrebari si doar doreste-ti ca timpul sa se opreasca.

Trei personaje.

Ea nu stie cine esti. Devii prietena aia care are cele mai ciudate glume pe care ea nu le intelege si pe care nu i le puteti explica deoarece radeti  cu prea multa pofta amandoi. Vrea sa fiti prietene si toate discutiile astea mici o fac pe ea sa se simta in siguranta in timp ce tu incerci sa nu te dai de gol. Vezi privirea lui si iti vine sa o dai naibii de treaba, sa sari pe el si sa-l savurezi asa cum o faci tot timpul, iar ea daca vrea se alatura, ea daca vrea pleaca. Nu te intereseaza.

Totusi ratiunea trebuie sa-si spuna cuvantul iar tu trebuie sa-i dai Cezarului ce e al ei. Trebuie sa lasi jucaria celorlalti copii in pace si tu sa mergi sa-ti cauti propria jucarie. Asta trebuie sa faci.

Patru zile.

Atat este nevoie pentru ca tot jocul sa o ia de la inceput.

Cinci incercari.

Sase cai?!?

Sapte poze

Opt mesaje

Noua bluze

Zece degete

Unsprezece link-uri

Doisprezece martisoare

Treisprezece norocei

Paisprezece cafele

Cincisprezece lei

Saisprezece episoade

Saptesprezece inele

Optsprezece cd-uri

Nouasprezece nori

Douazeci tigari

Douazeci si unu muschi

Douazeci si doua pozitii

Douazeci si trei fantezii

Douazeci si patru RANK

Douazeci si cinci urlete

Douazeci si sase linii

Douazeci si sapte clipiri

Douazeci si opt inceputuri

Douazeci si noua FUSTE 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Importanta de a fi primul ?!?
Next post Martie !

Arhiva

Categories