Loading . . .
Numarand anii

Numarand anii

Obsesia noastră de a număra anii, de a aniversa lucruri probabil că va muri foarte greu. Aniversăm tot ce se poate aniversa, sărbătorim momentele frumoase dintre noi.

Februarie, această lună în care lumea sărbătorește tot ce este de sărbători, iar mie mi-e dor de tine. Ah, ce dor mi-e de tine. Voiam, chiar voiam să termin toate promisiunile mele. La un momentdat mi s-a părut de prisos să fac asta. Mă gândeam: ce mai contează toate astea?

Apoi mi-am amintit de atingerile tale care îmi înmuiau genunchii, buzele tale care mă înnebuneau așa cum nimic n-o mai făcuse până atunci. Orice bărbat mi se părea fad, fără savoare, fără ceva de spus, nu părea să poată cineva vreodată să mai îmi înmoaie genunchii așa ca tine.

M-ai luat în brațe, m-ai strâns tare. Tânjeam după buzele tale, dar știam că nu mai am voie să fac asta. Trebuia să păstrez limita, să respect decizii, dar nu voiam să-ți dau drumul din brațe. Eram udă, mi se înmuiaseră genunchii, iar buzele tale pe fruntea mea mi-au adus iar zâmbetul acela tâmp pe chip. Nu mai știam ce să fac, confuzia din creierul meu era prea mare. Am aruncat toate gândurile într-o cutie, nu simțeam nevoia să mai tremur cu gândul la toate atingerile tale.

Anii au trecut, îi voi număra probabil o vreme, apoi, îmi voi aminti cu drag, voi reciti textele tale, aventurile noastre. Ești nemuritor pentru atâția oameni, ești animalul sexual al fanteziilor mele, ale jocurilor noastre. Orgasme care au murdărit așternuturi, sfori care au iritat pielea pentru moment, pahare de vin uitate pe masă, poze șterse din greșeală, tachinări de la distanță.

Se vor da uitării în timp. Vom rămâne amândoi niște biți pe internet, dar poate ambiția mea de a face multe generații să se ude și să zâmbească la tot ce am avut eu de spus, inclusiv despre tine. Poate ambiția aia ne va face, mai nemuritori decât un blog care se va pierde în căutări de Google.

Număr anii, lunile și zilele, dorul de tine se va calma, pentru că voi uita cum se simte. Acum nu, acum știu și încă îți vorbesc.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fa-ti timp de noi
Next post Cinci ani frumosi!

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: