Loading . . .

Muz intre Muze

M-ai tachinat cum ca ai fi singurul meu muz. Uneori esti.

M-ai tachinat spunandu-mi ca ai putea sa ma faci sa scriu foarte mult. Imi doresc asta. Imi doresc sa ma faci sa ma doara degetele de la cat scriu despre tine. Tu esti acel muz pe care nu-l folosesc atat de mult pe cat as vrea. Da. Am folosit un cuvant urat. Am zis o fraza urata. Vreau sa te folosesc !

Chiar daca in general barbatii sunt cei care folosesc femeile, de aceasta data eu vreau sa te folosesc pe tine. Vreau sa ma folosesc de fiecare bucata din tine care ma poate inspira. Vreau sa ma folosesc de buzele tale atunci cand se lipesc de mine, de manile tale atunci cand ma strang langa tine. Vreau sa profit de fiecare secunda langa tine si sa adun toata informatia pe care un muz ca tine mi-o poate oferi. Iar daca te vei ambitiona si vom da frau liber imaginatiei noastre lasand orgoliile si ego-urile deoparte, atunci cred ca am sa imi doresc sa opresc timpul in loc pentru a lua linstita notitte.

Stiu ca in momentul in care ma voi apuca sa scriu despre tine nu ma voi opri. Oricum ma obsedezi, oricum imi faci imaginatia sa plece in locuri in care n-a mai fost de prea mult timp. Iti dai seama, iti dai seama ce se va ntampla atunci cand nu voi mai visa? Cand toate astea se vor intampla?

Buzele noastre se vor lipi, umede, unele de altele. Nu ne vom grabi nicaieri pentru ca, este unul dintre acele momente in care nu ne mai grabeste nimeni. Avem tot timpul din lume sa ne savuram iar noi o luam add literam. Imi voi lipi corpul de al tau si nu am sa vreau sa-ti dau drumul. Ma musti usor de buza si ochii nostri se intalesc. Sunt doar ai nostri. Suntem doar noi. Nu va trebui sa ne mai jucam cu imaginatiile va trebui doar sa ne privim si sa ne traim momentul. Fara flamanzeli pentru ca oricum ne vom savura incet, ca sa ne putem bucura de fiecare particica a noastra. Fiecare teasing care ne-a trezit interesul.

Astept sa nu mai fanteziez ca vei face atatea lucruri pe care-mi doresc sa le faci. Astept ca imaginatia mea sa spuna : nu ma asteptam sa faca asa. Nu te opri! Stiam ca iti va place.

Vreau sa te folosesc in scopul propriului meu interes. Vreau sa te folosesc pentru a putea sa blochez in creierul meu amintirea noastra nu fantezia noastra. Sa visez cu ochii deschisi la ceva ce s-a intamplat nu ceva ce s-ar putea sa se, sau s-ar putea sa nu se intample. Vreau sa te folosesc la toata capacitatea ta de a ma mangaia, saruta, alinta, dori, imbratisa, visa, orice, pentru ca orice ma va inspira. Orice este unul din acele cuvinte care stau intre noi si asteapta sa se intample. Sa se intample orice atat timp cat se intampla. Sa ne  intamplam noi fara a ne tachina ca adolescentii, ar fi cazul sa trecem la fapte, pentru ca te doresc asa cum un copil isi doreste tone de ciocolata in prima zi de Craciun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Unicorn
Next post File de jurnal *

Arhiva

Categories