Loading . . .

mi-e greu

 

Ti-am mai spus de atatea ori ca m-am lipit de tine. Cumva, este ceva sentiment acolo care nu ma lasa sa ma supar pe tine. Imi scoate rationamentul in fata si spune : nu a facut nimic, nu mai inventa fapte. Ma enerveaza. Mi se pare o slabiciune in partea mea sa-mi ascult constiinta. Uneori, chiar nu ma intereseaza ce zice constiinta, in special in momentele in care mai las pe unul-altul balta prin oras ca sa ma vad cu tine.

Pentru mine intalnirile cu tine inseamna un pic de relaxare. Te ambitionezi ca atunci cand ma prinzi foarte obosita sa ma faci sa rad si sa uit de tot, sa-mi aduci aminte ca eu sunt langa tine in momentele alea cu alt scop. Care-I scopul totusi? Sa ne simtim bine? Eu ma simt bine langa tine oricum.

Cu adevarat special este momentul de dupa. Epuizati (mai mult tu care faci cam toata treaba), lipiti unul de altul, adunam energie sa prelungim un sarut, apoi motaim unul in bratele altua cateva minute bune. Nu vrem sa ne dezlipim unul de altul chiar daca realizam ca nu este chiar cea mai buna idee sa ramanem asa. Sa ramanem chiar in pozitia aia. Nu vreau sa iesi, nici tu nu vrei asta, iar acele mici barfe monosilabice dintre noi fac tot farmecul. Demonstreaza ca am facut amandoi ceva bine – in combinatia asta – pentru ca toata energia de inainte a disparut.

Chiar daca sexul in general te incarca de energie, in acest caz ne incarca de somn.

Mi-e greu sa ma dezlipesc de tine. Ala e semn ca trebuie sa ma intorc la realitate si sa las in urma, intre asternuturi, intre priviri printre pleoape si mscat de umar, soapte de genul “o sa adormim si mai avem altele de facut azi”. Mi-e greu sa vreau sa ma dezlipesc de tine cand oricum ne ia la fel de mult timp sa ne ridicam pentru ca trebuie sa ne tachinam, sa ne lasam zambete pe buze, sa revenim lipiti unul de altul si sa incercam sa ne aducem aminte ce era initial de facut.

Afara ninge, eu as fuma o tigara, tu trebuie sa pleci, eu trebuie sa plec. Schimba melodia. Imbraca-te. Tu primul! Eu fac bine. Hai sa mai stam putin in pat, doar putin de tot. Promit sa nu adormim.

Urmarea orgasmelor, tipetelor si placerii : doua trupuri lesinate si transpirate, lipite si fara vlaga. De ce sa ne dezlipim si sa dam piept cu realitatea, cand mai putem sa ramanem asa inca niste minute?

*insert never let me go soundtrack

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Sfarsitul lumii
Next post Craciun Fericit !

Arhiva

Categories