Loading . . .
Ma razboiesc cu mine

Ma razboiesc cu mine

Ma razboiesc cu toate sentimentele astea. Cu tot ce inseamna sacrificii atunci cand vine vorba de tine pentru ca am impresia ca as face orice pentru a te vedea multumit, pentru a te vedea zambind. Ce saracia trebuie sa sacrfic? E vorba de orgoliu aici? Ce cauta orgoliu in sex? Ce cauta mana asta de sentimente in toata discutia? Pentru ce sa fac un sacrificiu de marimea asta? Pentru ce sa-mi calc pe inima si sa resimt toata atingerea ta duioasa pe pieptul meu, sa tresar de cate ori mana ta coboara pe coloana, sa ma schimonosesc de cate ori imi ridici piciorul pe umar. Pentru ce sa fac toate astea cand oricum sunt destul de uda incat am impresia ca din mine curg siroaie de placere, iar tu te chinui sa ramai apt pentru a ma face sa te doresc si mai mult. Pentru ce sa vreau sa fac o schimbare in reguli cand stiu clar ca daca fac o exceptie o sa se termine prost, chiar daca fiecare finalitate data de tine este cu un orgasm puternic, trupuri tremrand, lesinand imbratisati in pat si fara putere de a ne misca sau vorbi cel putin cateva minute. Dar ne priveam in ochi si ne mangaiam obrazul, ah!

Nu. Faptul ca si tu ai face o exceptie nu se pune. Nu! Fanteziile tale care iti iau controlul vietii nu se pun. Acum trebuie sa fiu constiinta ta. Trebuie sa-ti spun ca nu e bine, ca nu vrei sa o inseli, ca nu merit, ca nu sunt cu nimic mai buna decat ea. Ma uit in ochii tai dezamagiti si iti spun asta. Nu te asteptai. Ceva in mine moare cu fiecare cuvant cu care incerc sa te conving. Cred ca incerc sa ne conving pe amandoi ca nu e bine sa facem asta. As vrea sa ma iei in brate sa-mi spui sa tac, sa-mi spui ca toate astea nu conteaza, ca pot fi lasate balta, ca daca vreau eu timpul se va opri in loc.

Atingerea ta cand ma iei in brate si iti simt rasuflarea pe ceafa. Ah, acea atngere care mi se plimba pe sani, pe fund, pe talie. Ne lipeam unul de altul si te muscam de ureche, imi lasai un semn inocent pe gat ca sa razi de cum ma razboiesc ca va trebui sa-l ascund cu fond de ten. Te purtai ca un copil alintat iar mie imi facea atat de multa placere sa iti indeplinesc fiecare dorinta. Sa te surprind. Sa iti fac pe plac. Sa ma ai toata a ta si sa ma descoperi. Sa imi arati ca sunt mai buna decat stiu, sa crezi in mine atunci cand – stai! asta e relatie, nu vrem asta, nu suntem buni pentru asta. Aminteste-ti, eu sunt doar acea fata care tine patul cald pana cand adevarata proprietara va veni sa-l ia. Sa nu-i fie rece. A venit. Ai grija de ea. Eu incui usa dupa mine pentru ca toate gandurile astea trebuie sa plece. Trebuie sa ma trezesc la realitate si sa-mi dau seama ca sunt unele lucruri cu care va trebui sa ma razboiesc : relatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Miau !
Next post This will steal your heart, your soul !

Arhiva

Categories