Loading . . .

Lista de promisiuni

Cat este de mare? Pe langa toate promisiunile ca fac sau ca dreg, ca ma imbrac sau ca reusesc sa ma dezbrac (singura), am doar una pe care nu am onorat-o. Toate articolele astea, toate cuvintele pe care ti le insir aici sunt de fapt lista promisiunilor. Intai fantezierea despre ca sa-ti demonstrez ca nu am uitat, apoi pusul in aplicare a lor. Am reusit sa onorez o mare parte din promisiuni!

Stiu, uneori pare ca n-am promis nimic. Uneori pare ca te-am amagit intr-una cu promisiuni pe care nu le-am mai facut. Sa recunoastem te rog, promisiunile mele s-au transformat in scrieri orgasmice, in gemete si placeri.

Sper ca intr-o zi sa-ti onorez singura promisiune pentru care ma simt prost. Uneori ma ia gura pe dinainte, imi place sa fac pe eroina. Promit lucruri de care nu sunt sigura. Ti-am promis-o pe ea iar acum ma simt prost ca a trecut atat timp fara sa onorez promisiunea. Am sa fac tot ce este domnisoresc si orgasmic posibil ca sa ti-o gasesc pe ea, ca sa imi onorez promisiunea. Deja am trecut de prima parte din stagiul promisiunilor. Ti-am imaginat-o, ti-am spus cum se poate desfasura, ti-am descris-o. urmeaza doar sa o gasesc ca sa vina si sa transforme totul in realitate.

Adevarul este ca intr-un fel mi-e frica. Mi-e frica pentru ca nu reusesc sa-mi imaginez ce urmari ar putea avea, sau ce s-ar intampla daca toata scena ar fi un epic fail. Nu vreau sa ma gandesc la toate astea asa ca prefer sa fie lista aia de promisiuni. Poate ca in comoditatea mea prefer sa ramana si ceva nefacut. Asa am tot timpul acel ceva care ramane de facut. Asa am tot timpul acea promisiune pe care o putem reprosa sau intr-un final o putem pune in practica.

Sa stii ca ma gandesc si la faptul ca intr-o zi o sa te plictisesti. O sa te plictisesti de amagirea asta a promisiunii infinite si vei lua atitudine. O sa implinesti tu promisiunea mea, punandu-ma fata in fata cu faptul implinit. Noi doua, privindu-ne si stiind ca urmeaza sa te avem. Urmeaza sa scapam de egoism si sa invatam sa impartim placerea la trei pentru ca doi nu este deajuns atunci cand ai in spate de onorat o promisiune.

Lista noastra de promisiuni mai pastreaza una singura. Celelalte se implinesc de fiecare data cand ne vedem. Iti aduc randurile care-ti apartin, iti aduc zambetele care-mi plac. Plec inarmata cu idei si articole in cap. Totul este sasa cum ar fi trebuit sa fie, cu o promisiune lasata acolo pentru ca : niciodata nu se stie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post DA!
Next post Sunt o mica vrajitoare

Arhiva

Categories