Loading . . .
Treizeci de secunde

Treizeci de secunde

Stii cat imi ia sa ajung la un orgasm daca ma aduci pe filmul cel bun? 10 secunde. Atat. E adevarat, trebuie sa stii ce sa faci si cum sa faci. Pentru simplu fapt ca tu stii ca clitorisul trebuie mangaiat, aia nu inseamna ca stii sa te joci cu el. Daca te joci cu el de parca urmeaza sa mi-l smulgi de la loc de la atata frecare, o sa ma irit, o sa ma usuc si o sa-mi piara cheful de sexulet in secunda numarul trei. Stii ce o sa se mai intample? In secunda numarul 5 am sa iti spun sa o iei mai moale ca nu merge asa. Secunda 15 este cea in care imi dau seama ca tu nu stii ce faci, asa ca mai ai exact 15 secunde sa te imbraci si sa dispari, pentru ca nu merge. Deloc.

30 de secunde sunt destul pentru a incepe un preludiu bun, care sa ma tina aprinsa pana cand crezi ca te-ai saturat sa ne tachinam, sa ne mangaiem, sa ne sarutam, sa incepem orgasme abandonate sau  urlate. Sa incepem sa ne futem ca adolescentii nehormonati. Da. Atat este un inceput bun. Dar aia nu inseamna ca la fiecare 30 de secunde tu trebuie sa-ti schimbi abordarea. Unde mama dracului te grabesti? Daca n-ai timp sa te bucuri de una-doua ore de sexulet frumusel, mai bine stai acasa si nu-mi pierde mie timpul. Unde mama naibii te crezi? N-ai venit sa te vezi cu mine ca sa-mi asculti povestile, nici eu pe ale tale – oricum minti cand vorbesti. Nu ai venit sa facem schimb de guma.

– Buna, vrei sa facem schimb de guma?

– NU.

Nimic, din tot ce iti spun eu nu este relevant. Nimic din toate fanteziile tale nu are sens, atat timp cat nu stii sa pui frana atunci cand esti in pat, masina, masa din bucatarie sau banca aia faina din parc. Nimic nu are rost, daca esti prea distrus de toate prostiile pe care le-ai bagat in tine in seara asta. Nimic din ce iti spun eu nu te va ajuta, daca nu stii sa te controlezi.

Curiozitatea sexuala este fenomenala, dar aia nu inseamna ca o sa testam toate fanteziile tale in 45 de minute.

Sa ne intelegem: pentru ca cleo e uda ca un uragan, nu inseamna ca e si dispusa in secunda 30! sa intri in ea. De fapt, poate ea este dispusa, dar eu sunt dispusa? Pe mine m-ai pregatit?

Stiu, iti place sa ma trezesti dimineata cu sexulet, dar stii sa o faci? Stii sa ma trezesti incet cu preludii si mangaieri, sau faci pe dominantul invatacel care se urca peste mine sa-mi arate ce pula sculata si frumoasa are.

nu imi pasa, eu vreau sa dorm

Nu iti stii controla corpul, erectiile, ejacularile, mintea, atingerile, loviturile, prinsaturile de par, saruturile, teasingul? Ai potential si arati bine? Ce sa spun, imi pare rau pentru tine, ramane doar sa o iei incet si sa vedem daca reusim sa trecem peste comportamentul tau de adolescent care are crize de personalitate si depresii imaginare. Daca asta se poate, atunci da-i sa sune! Hai sa ne futem in draci, distruge-mi orgasmele si topul barbatilor buni din viata mea, iar mai apoi, inspira-ma sa spun la toata lumea cat de bun ai fost.

Fa toate astea in 30 de secunde, iar apoi, intreaba-te de ce nu mai vreau.

VID_20151018_211357.3gp_000158008-255

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Inceput fara sfarsit
Next post Ce ramane de zis?

Arhiva

Categories