Loading . . .
Imi place sa te ascult

Imi place sa te ascult

Nu cred ca este nimic mai incurajator decat asta. Nu credeam vreodata sa ajung in stadiul asta. Din toata seria noastra tin minte discutiile in care mi-ai spus ca sunt silentioasa. Ma simteam cumva prost dar nu incercam sa dezbat toata teoria asta. Ma obisnuisem asa din diverse motive. Te-ai ambitionat sa scoti din mine toate urletele alea, iar dupa cateva ambitionari de acest gen, ai scos tot ce ai vrut. Ai scos urlete, gemete, dorinte.

Ma simteam inca destul de ciudat din punctul acesta de vedere. Obisnuita sa vad filmele porno pe silent nu reusisem sa imi creez in cap niciun peisaj. Stiam deja de show-urile pe care le dau anumite domnite, de dragul ego-ului lui. El foarte mandru ca mascul feroce ca a facut-o pe domnita sa urle. Tu nici macar nu te-ai sinchisit cu asta. Ai investit minute multe, in mangaieri si saruturi, in poziti si tot, ca sa ma auzi. Simteam pe mine ca nu sunt falsa, iar asta cumva ma ingrijora. Incepeam sa ma gandesc ca ai scos la iveala lucruri de care cred ca mie imi era frica, ai scos la iveala icnetele de placere. Dar se pare ca ai mai scos la iveala ceva.

Imi spuneai (atat tu cat si altii), ca trebuie sa-mi ocup timp pretios in a-I asculta pe cei din jurul meu. Am facut multa vreme pe desteapta dar apoi te-am auzit. Apoi ne-am auzit. Eram cei doi eroi care aveau acel orgasm intens, trupuri tremurande si lipite unul de altul care urla de placere. La unison. Cred ca o vreme nici n-am observat asta fiind foarte concentrata pe ale mele, dar de cand am sesizat parca ne cadorisim reciproc cu reactii de orgasm. Sincer, nu vreau sa mai gem. Imi ajunge sa-mi gemi la ureche, ma excita de zeci de ori mai tare.

Orgasme intense, unghii pe spate, muscaturi pe umar, unghii pe fund, semne pe fund, vanatai pe mani, orgasme simultane. Te rog ! Faptul ca te aud, faptul ca te ascult, tot farmecul este in acel moment. As putea chiar sa te iert pentru ca nu mi-ai acordat prea multa atentie si orgasmele mele n-au fost indeajuns de puternice incat sa faca 3-4 articole, daca te simt si te aud foarte satisfacut la al tau.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Craciun Fericit !
Next post Amanta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: