Loading . . .

gata !

Opreste-te, nu mai poti vorbi despre el! Trebuie sa incetezi cu aberatia asta. Nu ai niciun drept sa rascolesti toate sentimentele alea care nu ai voie sa fie acolo. E vorba de toate sentimentele alea care intervin in relatii iar tu le dai carnalitate si le transformi in sex si orgasme. Nu mai vorbi despre el. Opreste-te !

Totul, absolut totul se rezuma la ea – nu la tine, ceea ce inseamna ca toata fantezia este in capul tau. Asta nu este neaparat un lucru rau, avand in vedere toate mangaierile alea, toate saruturile. Ah, cum iti rontaie sfarcurile si iti musca bucile, respiratia aia sacadata pe ceafa care te face sa gemi si sa respiri greu. Iti aduci aminte ca ne trezeam imbratisati?

Uneori, ne purtam de parca am fi impreuna. Ne dam sfaturi incercand sa reparam unul viata altuia – spre binele nostru logic. Nu tinem neaparat cont de ele, dar este tare dragut de modul in care o facem. Aproape convingator unul pentru celalalt, dar in final, amandoi stim ca ne pasa. Ne aratam o mutra de adevar intre multe straturi de falsitate. E un adevarat sandwich de orgasme, saruturi, fals si adevar intre noi, combinat cu un sos de sfaturi despre cum sa facem sa fie bine.

Tot vorbitul asta despre tine ma duce intr-o zona tare neagra. Linia aia devine tot mai subtire, aia in care sunt in pericol de a confunda orgasmul puternic cu iubirea, linia in care sunt in pericol de a urla de nervi si nu de orgasm. Prefer lucrurile asa cum sunt fara a face prea multe inplicatii unul in viata altuia, dar aparent subconstientul meu nu doreste sa tina cont de asta si mi te aduce in peisaj din ce in ce mai des. Uneori mi te aduce prin altii – iar inima mi se opreste pentru ca am impresia ca te vad pe strada. Ma enerveaza pentru ca ma simt ca o adolescenta indragostita iar nu vreau asta. Indragosteala ar putea sa-mi strice tot elanul acesta de a profita de carnalitatea si sfaturile tale.

Care dintre noi profita de celalalt? Oare asta este modul in care arata o relatie doar ca are si implicatii sentimentale in rest e exact la fel cu ceea ce avem noi doi? Dar eu nu vreau sa schimb nimic. Nu stiu, nu ma intereseaza. In universul meu asta se numeste relatie, iubirea nu exista. Ba da, iubirea exista ea se masoara in gemete, atingeri, sarutari. Sfaturile sunt un bonus, iar faptul ca ma gandesc la tine este doar pentru ca poate inca n-am scris destul de mult despre tine. Poate este doar pentru ca nu am destul de lucru si am timp sa ma gandesc la tine. Se va remedia. Sunt sigura ca se va remedia pentru ca stiu ca in zona va aparea cineva care va face minuni folosind altfel jucariile tale. Atunci atentia mea va disparea.

Hm… e usor sa nu ma gandesc la tine cand ma gandesc la tine ca as putea sa….

Rahat!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O poveste despre zane
Next post Vreau sa fiu dirty …

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: