Loading . . .
Ma rascolesti

Ma rascolesti

Mă răscolește privirea ta, pe care o văd într-una în privirea tuturor, în special când se uită la mine lung. Oare chiar (toți ) vor să mă atingă ca tine?

Troleul e aglomerat, prea aglomerat pentru momentul care urmează, mai am trei stații până la tine. Nu cred că mai rezist, îți simt parfumul în tipul de lângă mine, îmi vine să sar pe el, vreau să văd dacă ești tu. Dacă nu cumva ai venit în întâmpinarea mea – cu toate că știu că nu.

S-a oprit troleul, el a coborât, a ramas altul, de fapt altii. E plin de baieti cu vârtsta aproximativ ca a ta, lovesc violent tastele încercând sa scriu fiecare gând în momentul în care trece, trece mult prea repede, nu este ideea ca trece, este ideea ca trece la tine – pricepi asta??

Faptul că vei apărea în ușă  în pijama, mă vei întreba dacă vreau să mă servești cu ceva și ca de obicei nu voi vrea nimic. Mă voi pune în fața oglinzii tale imense din hol, cu fundul spre tine. Te văd în oglinda cum îl admiri și te apropii. Mă tragi brusc spre tine și începi să te freci ușor.
Ah! Încă o statie simt că înnebunesc!

Îmi aduc aminte de ziua în care îmi provocai atâta placere încât îmi venea să urlu, iar fratele tău dormea în cealaltă cameră. Tu zâmbeai fiindcă eu încercam să-mi ascund orice geamăt, să-l fac cât mai înfundat ca să nu-l trezesc. Îti place să mă terorizezi cu plăcerea pe care mi-o provoci clipă de clipă, mâna ta cum se întinde spre chiloții mei. Îi simți că-s uzi, mă săruți și-mi spui “iar te-ai udat, nebuno!”.

Mă ud la fiecare atingere a ta, dar tu nu știi asta, mă ud când te văd și-mi trec prin gând toate aceste lucruri. Ideea că iar ai vreo idee nastrușnică prin care să-mi înnebunesti simțurile mă face să-ți zâmbesc stațnic în fiecare clipă!

Trebuie să cobor.

M-am oprit pe o bancă deoarece mii de gânduri perverse îmi inundă mintea acum. Îmi amintesc uimirea ta “wow, e real tatuajul? Pot să-l sărut?”. Limba ta în jurul tatuajului meu, coborând pe labii, mușcai, lingeai, sărutai, te uitai la mine și zâmbeai. Simțeai că-mi place, știai că acela era doar începutul din ceea ce urma.

Fiecare întâlnire cu tine este diferită în felul ei, niciodată nu mă fuți la fel, uneori mă înnebunești cu orale, limba ta e senzuală. Alteori mă faci să nu-mi doresc să plec de la tine din pulă (ce vulgar sună). Uneori, vreau pur și simplu să stăm îmbrăcați și se vede că și tu vrei asta. Admirăm stelele, orașul în noapte, ne futem ca doi nebuni nesătuli, facem totul împreună. Nu, de fapt, nu! Totul îl faci cu ea.

Pe mine mă răscolești cu toate amintirilea asta. Gata. E momenul să închid laptopul. Trebuie să vin la tine, azi mă vei minți că îti pasă, cine știe, poate spui adevărul. Oricum, cert este că în seara asta ești al meu, nu al ei. Asta e tot ce contează, deoarece biții aceștia nu se cuantifică cu plăcerea mea, nici pixelii cu amintirea. Totul rămâne întipărit în cicatricea pe care, cu fiecare sărut, o adâncesti.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Scrisoarea opta
Next post Te joci cu mine?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: