Inceputul

Ma rascolesti

ma rascoleste privirea ta care o vad într-una în privirea tuturor când se uita la mine lung. Oate chiar toti vor sa ma pipaie ca tine?

Troleul e aglomerat, prea aglomerat pentru momentul care urmeaza, mai am trei statii pâna la tine si nu mai rezist, îti simt parfumul în tipul de lânga mine, îmi vine sa sar pe el, vreau sa vad daca nu esti tu, daca nu cumva ai venit în întâmpinarea mea – cu toate ca stiu ca nu.

S-a oprit troleul, el a coborât, a ramas altul, de fapt altii. E plin de baieti cu vârtsta aproximativ ca a ta, lovesc violent tastele încercând sa scriu fiecare gând în momentul în care trece, trece mult prea repede, nu este ideea ca trece, este ideea ca trece la tine – pricepi asta??

La faptul ca vei aparea în usa  în pijamaua ta draguta, ma vei întreba daca vreau sa ma servesti cu ceva si ca de obicei nu voi vrea nimic. Ma voi planta în fata oglinzii tale imense din hol, cu fundul spre tine. Te vad în oglinda cum îl admiri si te apropii. Ma tragi brusc spre tine si începi sa te freci usor.
Ah! Înca o statie simt ca înnebunesc!

Îmi aduc aminte de ziua în care îmi provocai atâta placere încât îmi venea sa urlu, iar fratele tau dormea în cealalta camera iar tu zâmbeai fiindca eu încercam sa-mi ascund orice geamat, sa-l fac cât mai înfundat ca sa nu-l trezesc. Îti place sa ma terorizezi cu placerea pe care mi-o provoci clipa de clipa, mâna ta cum se întinde pe chilotii mei, coboara, îi simti ca-s uzi, ma saruti si-mi spui “iar te-ai udat, nebuno!”.
Ma ud la fiecare atingere a ta, dar tu nu stii asta, ma ud când te vad si-mi trec prin gând toate aceste gânduri, si ideea ca iar ai vreo idee nastrusnica prin care sa-mi înnebunesti simturile ma face sa-ti zâmbesc stasnic în fiecare clipa … nu ma pot opri din scris!

trebuie sa cobor. M-am oprit pe banca deoarece mii de gânduri perverse îmi inunda mintea acum. Îmi amintesc uimirea ta “wow, e real tatuajul? Pot sa-l sarut?” Si limba ta în jurul tatuajului meu, coborând pe labii, muscai, lingeai, ssrutai, te uitai la mine si zâmbeai. Simteai ca-mi place si stiai ca acela era doar începutul din ceea ce urma.

Fiecare întâlnire cu tine este diferita în felul ei, niciodata nu ma futi la fel, uneori ma înnebunesti cu orale, limba ta e senzuala, alteori ma faci sa nu-mi doresc sa plec de la tine din pula (ce vulgar suna). Uneori, vreau pur ai simplu sa stam îmbracati si se vede ca tu vrei asta, admiram stelele, orasul în noapte, ne futem ca doi nebuni nesatuli, facem totul împreuna. Nu, de fapt, nu! Totul îl faci cu ea.

Pe mine ma rascolesti cu toate amintirilea asta. Gata. E momenul sa închid laptopul. Trebuie sa vin la tine,si azi ma vei minti ca îti pasa, cine stie, poate spui adevarul. Oricum, cert este ca în seara asta esti al meu, nu al ei. Asta e tot ce conteaza deoarece bitii acestia nu se cuantifica cu placerea mea, si nici pixelii cu amintirea. Nimic. Totul ramâne întiparit în cicatricea pe care, cu fiecare sarut, o adâncesti.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.