Loading . . .
Fara resentimente sau pace

Fara resentimente sau pace

Ne dezvoltăm toată viața în ceea ce ajungem la bătrânețe să numim: maturitate.

La început m-am lovit de egoism și orgoliu. Confuzia, lipsa de comunicare și veșnica așteptare prea mare de la cei din jurul meu m-a făcut să reacționez în moduri ciudate. Am început să-mi vărs frustrările, trăirile și dorințele în zeci de cuvinte.

A ieșit un lucru frumos în final, chiar dacă anii de insistențe și șantaj psihologic m-au secat de orice urmă de sentimente. Nu am știut cum este să rămâi indiferent față de cineva care ți-a mâncat niște ani de viață și totuși, a fost alături de tine atunci când a contat.

Facem pe prietenii toți și negăm tot ce s-a întâmplat. Nu știu cum s-a dezvoltat pentru alții începutul, dar mie mi-a lăsat o lipsă în tot ceea ce înseamnă respect față de ceea ce unii numesc relație. Poate că nu contează ce nume îi dai, dar în fond rămâne ceea ce este la bază: prietenie. Pe asta și pe respect se bazează totul. Asezonat cu egoism și orgoliu afectează diferit oamenii.

Am continuat sa-mi caut personalitatea, luând din diverse locuri ceea ce am crezut că am nevoie. Subestimându-mă doar pentru că cei din jurul meu o făceau.

Mă simțeam foarte nefericită așa, dar cumva mă complăceam într-o situație care-mi plăcea.

Să evadezi din propria închisoare este cel mai greu lucru. Să realizeză că trebuie să te iubești și să te respecți este o muncă pe care nu trebuie să o uiți. Să îmi amintesc în fiecare zi că meriti mai bine și mai mult, a fost (cu siguranță) unul dintre lucrurile cele mai grele pe care le-am făcut.

Răscolirea constantă a trecutului, mă ține legată de el. Legătura continuă de fapte care au fost consumate deja și nu mai pot fi schimbate vreodată, este cea mai nesănătoasă pe care poți să o ai.

Privitul fără frică într-un viitor vag, este unul dintre cele mai imense coșmaruri.

Dar uite-mă, făcând pace cu trecutul, în diverse forme, ca să accept mai bine tot ce a schimbat în mine. Acceptarea momentelor de care am fugit și iscălirea celor care m-au făcut să zâmbesc, pentru a reuși să zâmbească mai mulți oameni.

vibratoaredelux.ro

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Intelegeri si refuzuri
Next post Curiozitate

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: